Med over 20 nye hotellprosjekter og 4000 rom i pipeline styrker Strawberry organisasjonen ytterligere. Christian Borg er headhuntet til rollen som Senior Vice President for selskapet.

Siden 1990 har Strawberry hatt sterk vekst, lønnsomhet og gjestetilfredshet i fokus. Våren 2023 byttet selskapet navn, og med navnebyttet fulgte ytterligere ambisjoner for fremtiden – der Strawberry skal fortsette veksten og utvide tilbudet av opplevelser i Norden. I løpet av de neste årene vil porteføljen utvides med flere hotell- og restaurant konsepter, samt flere strategiske samarbeidspartnere. Den nyopprettede stillingen som kommersiell direktør vil være sentral i den videre utviklingen.

– Christian Borg er en pilar her i Norden, hva gjelder kommersielt lederskap. Med ham på laget styrker vi nå de kommersielle kreftene og vårt fan

og vårt fantastiske team for å fortsette å bygge en finansielt sterk organisasjon, der gjestene er i fokus. Christian er ikke bare kjent for å være kunnskapsrik, han omtales også som en lagspiller med høyt engasjement, samtidig som han er en strateg med store visjoner. Det er en kombinasjon vi verdsetter høyt, sier Katalin Paldeak, COO Strawberry.

Christian Borg har over 20 års erfaring fra hotellbransjen der han i ulike roller har hatt ansvar for kommersiell drift, revenue management og distribusjon. Han kommer fra rollen som Kommersiell direktør for Scandic Hotels Finland. Borg har en Bachelor i Hotel Management fra Arcada, University of Applied Science.

– Strawberry er et spennende selskap som ikke bare har lykkes med å overgå gjestenes høye forventninger, men som også har lykkes med å være en sterk kommersiell aktør. Jeg gleder meg til å bli en del av selskapet, og bidra med min kunnskap og ekspertise sammen med viktige nøkkelpersoner innen total profit, salg, F&B og marked, som allerede er på plass i dag, sier Christian Borg.

I rollen som Senior Vice President Commercial kommer Borg til å ha ansvaret for å utvikle og implementere salgs- og inntektsstrategier, samt jobbe med effektive pris, distribusjons- og markedsføringsstrategier for optimalisering av inntekter og gevinst.

Christian Borg er bosatt i Helsinki og kommer til å ha base i Finland, men han blir også å se på selskapets hovedkontor i Norge og Sverige. Borg tiltrer stillingen i starten av 2024.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*