Åge Hareide fotografert som dansk landslagstrener( Foto: Politiken.dk)
Åge Hareide fotografert som dansk landslagstrener( Foto: Politiken.dk)

Åge Hareide har gjort sin siste kamp som treneren for Malmø FF.  Sydsvenska Dagbladet skriver at den tidligere norske landslagstreneren blir ny dansk landslagssjef etter Morten Olsen som nylig tapte for Sverige i EM-kval. Avisen skriver at når Paris St. germain(PSG) spiller neste kamp mot Real Madrid 8. desember, har Åge Hareide allerede forlatt Swedbank Stadion.

– Jeg kan egentlig ikke svare på dette nå. Jeg kan bare si at jeg gjør den jobben jeg har å gjøre först. SDS skriver altså at Åge Hareide og at danse Boldspil Union (DBU) er enige om at han skal ta over jobben som «landstrener» etter Morten Olsen allerede i begynnelsen av neste år.

Leter etter ny trener

Mye taler vel til presentasjonen vil veldig snart. Ifølge Sydsvenskan er også MFF langt fremover i prosessen med å finne en erstatter, siden det har vært kjent for å føre en god stund at utfallet kunne være denne. MFF har et par hovedspor i jakten på Åge Hareides erstatning.MFF-formann Håkan Jeppsson skriver følgende i en tekstmelding på nettet: Harelde er fortsatt vår coach og han har ikke resignert.Han var en svært skuffet og en heller ordknapp trener som så laget sitt få en skikkelig kjøre løpet PSG.

For mange feil

– Vi gjorde for mange feil foran begge målene. Vi blir straffet for rene juniorfeil igjen. Vi bør ikke være på det stadiet at vi er i ferd med å lære slike ting i Champions League, sier Åge Hareide. Han legger til at Jo Inge Berget hadde en god mulighet til 1-2 – men Malmø FF ble rundspilt og utspilt og tapte altså 0-5 på Swedbank Statdion i Malmø. Etter det Nordens Nyheter kjenner til, er det krefter igang for å få Zlatan Ibrahimovitch tilbake til Malmø FF på slutten av karriæren, kanskje etter et år eller to i USA.   Dermed møtes Åge Hareide og København  FC`s  trener  Ståle Solbakken  alt oftere i Idrættsparken i København.

Zlatan Ibrahimovich var kveldens stjerne da Malmå FF tapte 0-5 for franske PSG( Foto: SDS)
Zlatan Ibrahimovich var kveldens stjerne da Malmå FF tapte 0-5 for franske PSG( Foto: SDS)

Denne artikkelen har 3 kommentarer

 1. Nils Petter Tanderø

  Åge Hareide seiler frem som Nordens beste trener tross nederlaget mot PGS fra Paris. Jobben som dansk landslagssjef ble ledig før jobben som svensk landslagssjef.Jeg tror Åge ville klart begge jobbene på en utmerket måte. Hareide er blitt for stor for Norge, og han er en usedvanlig likandes kar,som vi ønsker alt godt i Danmark. Etter fire år i Nordens Paris, er Åge kanskje klar for å ta over det norske landslaget igjen. Med super erfaring etter at han har ført danskene frem i teten i nordisk forball igjen, kan han bli en ny «Drillo»,og holde på med fotball til han er over sytti år! Lykke til Åge !

  Med beste hilssen
  Erik Heming, forballtrener for Lyn Ula

 2. Nils Petter Tanderø

  Gratulerer Nordens Nyheter som var først ute i Norge med nyheten om at Åge Hareide skulle bli dansk landslagssjef. Dat for publiseringen var 26. november, som altså er fjorten dager før saken ble offentliggjort på en pressekonferanse i København. Vi noterer at Nordic News ofte er tidlig ute med gode nyheter, uten at dette fører til sitat eller oppslag i andre aviser i Norge eller Norden.

  Med vennlig hilsen
  Birger Arnet
  Kragerø

 3. Pingback: Nordic NewsHareide ble dansk landslagstrener • Nordic News

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*