Åge Hareide ble dansk landslagstrener i fotball, som Nordens Nyheter skrev 26. november( Foto: Wikipedia)
Åge Hareide ble dansk landslagstrener i fotball, som Nordens Nyheter skrev 26. november( Foto: Wikipedia)

Åge Hareide har gjort sin siste kamp som treneren for Malmø FF skrev Nordens Nyheter 26. november.   Grunnen var at at den tidligere norske landslagstreneren blir ny dansk landslagssjef etter Morten Olsen.  Avisen skriver at når Paris St. germain(PSG) spiller neste kamp mot Real Madrid 8. desember, har Åge Hareide allerede forlatt Swedbank Stadion. Denne kampen tapte malmø 0-8

– Jeg kan egentlig ikke svare på dette nå. Jeg kan bare si at jeg gjør den jobben jeg har å gjøre först. SDS skriver altså at Åge Hareide og at danse Boldspil Union (DBU) er enige om at han skal ta over jobben som «landstrener» etter Morten Olsen allerede i begynnelsen av neste år.

Leter etter ny trener

Mye taler vel til presentasjonen vil veldig snart. Ifølge Sydsvenskan er også MFF langt fremover i prosessen med å finne en erstatter, siden det har vært kjent for å føre en god stund at utfallet kunne være denne. MFF har et par hovedspor i jakten på Åge Hareides erstatning.MFF-formann Håkan Jeppsson skriver følgende i en tekstmelding på nettet: Harelde er fortsatt vår coach og han har ikke resignert.Han var en svært skuffet og en heller ordknapp trener som så laget sitt få en skikkelig kjøre løpet PSG.

For mange feil

– Vi gjorde for mange feil foran begge målene. Vi blir straffet for rene juniorfeil igjen. Vi bør ikke være på det stadiet at vi er i ferd med å lære slike ting i Champions League, sier Åge Hareide. Han legger til at Jo Inge Berget hadde en god mulighet til 1-2 – men Malmø FF ble rundspilt og utspilt og tapte altså 0-5 på Swedbank Statdion i Malmø. Etter det Nordens Nyheter kjenner til, er det krefter igang for å få Zlatan Ibrahimovitch tilbake til Malmø FF på slutten av karriæren, kanskje etter et år eller to i USA.   Dermed møtes Åge Hareide og København  FC`s  trener  Ståle Solbakken i Idrættsparken i København.

Zlatan Ibrahimowich er ønsket i Malmø FF av svenske investorer( Foto: SDS)
Zlatan Ibrahimowich er ønsket i Malmø FF av svenske investorer( Foto: SDS)

Denne artikkelen har 1 kommentar

  1. Nils Petter Tanderø

    Nordens Nyheter har to kommentarer til artikkelen om Åge Hareide. Gå tilbake til artikkelen om Åge Hareide 26. 11. 2015. Red.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*