Taneli Tikka i Tieto forberede nye landevinninger på IT-området( Foto: kaupalehti)
Taneli Tikka i Tieto forberede nye landevinninger på IT-området( Foto: Kaupalehti)

Tietos oppstartsselskaper tar del i Ultrahack 2015 for å oppmuntre til innovative idéer som kan benyttes i fremtidens handelsindustri.Tieto søker aktivt etter innovative, brukervennlige og spill-baserte løsninger for å kunne skape en bedre handelsopplevelse. Vi ønsker å oppfordre til innovasjon ved å ta del i Ultrahack 2015, et arrangement tilrettelagt for utvikling og testing av nye idéer og programvare.

Tietos utfordring til de som ønsker å delta i Ultrahack, er å løfte tradisjonell handel i butikker til et helt nytt nivå. Ifølge eMarketer, oppfatter «millenials» shopping som en form for underholdning. Om lag to av fem (37 prosent) av dagens unge foretrekker å handle på nettet fremfor i en butikk. Dette utfordrer fysiske butikker til å komme på nye, underholdende handleopplevelser.

– For å oppnå økt kundeopplevelse fokuserer vi på nyskaping sammen med kunder og partnere, dette er noe vi ser på som en god kilde til innovasjon av produkter og tjenester. Ved å invitere eksterne hackere med internasjonal og ulik faglig bakgrunn til arrangementet, ønsker Tieto å prøve noe nytt som kan utvikles til å bli en forbedret standard for hvordan vi jobber med våre kunders kunder, kommenterer Mikko Leinonen, Head of Customer Experience Management start-up Tietotil Nordic News.

– Dagens kundelojalitetsprogrammer identifiserer kunden ved betaling istedenfor når de kommer inn i butikken. Det er her innovasjon blir viktig – vi må snu modellen slik at tilbudene tilgjengeliggjøres i det kunden kommer inn i butikken og ikke i betalingsøyeblikket, sier Taneli Tikka, Head of Industrial Internet Start-Up Tieto.

– Ultrahack 2015 er et morsomt innovativt arrangement og vi håper mange griper muligheten til å være med. I Tieto jobber vi med spennende innovasjonsprosjekter og er alltid på utkikk etter fremtidige kollegaer, som har lyst til å være med å gjøre en forskjell, sier Christian Schøyen, Country Manager, Tieto Norway.

Ultrahack-lagene vil presentere sine innovative løsninger for et panel av dommere 6.-8. november 2015 i Helsinki, Finland.

Gå ikke glipp av Tietos utfordring!

Delta i Ultrahack og få sjansen til å vinne fantastiske priser og samtidig ta del i Tietos banebrytende innovative miljø.

Adm.direktø Christian Schøyen i Tieto Norge satser på nyvinning på IT-området( Foto: Tieto)
Adm.direktø Christian Schøyen i Tieto Norge satser på nyvinning på IT-området( Foto: Tieto)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*