Wolfgang Breme blir ny CFO i ADS.TEC Energy Group

NÜRTINGEN, Tyskland – 13. juli 2022 – ADS-TEC Energy plc (NASDAQ: ADSE), en global leder innen batteribuffrede ultrahurtige ladere, kunngjør i dag utvidelsen av ledelsesteamet: Wolfgang Breme er utnevnt til Chief Financial Officer (CFO) i ADS-TEC Energy Group med virkning fra 1. juli 2022. Mr. Breme har omfattende internasjonal erfaring i økonomistyring av teknologiorienterte mekaniske og anleggsingeniørselskaper, inkludert mer enn 20 år som økonomistyremedlem og økonomisjef.

Som medlem av hovedstyret var han ansvarlig for økonomi og administrasjon hos AIXTRON SE (FSE: AIXA) i nesten et tiår. Han hadde også CFO-stillinger i technotrans SE, AVENTICS (tidligere Bosch Rexroth Pneumatics) og Skeleton Technologies Group. Mr. Breme har mange års ledelses- og kapitalmarkedserfaring i et internasjonalt miljø og ekspertise på fusjoner og oppkjøp og er kjent med utfordringene til den flyktige prosjektvirksomheten innen høyteknologisk maskin- og anleggsteknikk.

I en kommentar til hans inntreden i ADS-TEC Energy Group, uttaler Breme: «ADS-TEC Energy er et selskap med et enormt vekstpotensial. Jeg er overbevist om at de intelligente batteribuffrede økosystemene til ADS-TEC Energy er en muliggjører for en desentralisert arkitektur av energisystemene våre. Ved å gjøre det gir vi et avgjørende bidrag til den økologiske transformasjonen av mobilitet, industri, handel, infrastruktur og boliger.» «Ved å utnevne Wolfgang Breme, understreker vi vårt globale krav på lederskap innen batteribuffrede ultraraske ladesystemer og styrker dermed vår markedsposisjon», sier Thomas Speidel, grunnlegger og administrerende direktør, ADS-TEC Energy.

Finansdirektøren for ads-tec Energy GmbH, Robert Vogt, er fortsatt regnskapssjef i ADS-TEC Energy Group.

Om ADS-TEC Energy

ADS-TEC Energy plc, et allmennaksjeselskap stiftet i Irland og børsnotert på NASDAQ («ADS-TEC Energy»), fungerer som et holdingselskap for ads-tec Energy GmbH, vårt driftsselskap innlemmet i Tyskland («ADSE GM» ) og ads-tec Energy Inc., et amerikansk datterselskap av ads-tec Energy GmbH («ADSE US» og sammen med ADS-TEC Energy og ADSE GM, «ADSE»). Basert på mer enn ti års erfaring med litium-ion-teknologier, utvikler og produserer ADS-TEC Energy batterilagringsløsninger og hurtigladesystemer inkludert deres energistyringssystemer. Den batteribaserte, hurtigladeteknologien gjør det mulig for elektriske kjøretøy å lade ultrarask selv på strømnettet med lite strøm og har en svært kompakt design. Den høye kvaliteten og funksjonaliteten til batterisystemene skyldes en spesielt høy utviklingsdybde og egenproduksjon. Med sine avanserte systemplattformer er ADS-TEC Energy en verdifull partner for bilindustrien, OEM-er, energiselskaper og ladeoperatører.

Mer informasjon på: www.adstec-energy.com

Selskapets forventninger

Denne pressemeldingen inneholder fremtidsrettede uttalelser i betydningen «safe harbor»-bestemmelsene i Private Securities Litigation Reform Act av 1995. Ord som «forvente», «estimat», «prosjekt», «budsjett», «prognose, «forutse», «har til hensikt», «planlegge», «kan», «vil», «kunne», «bør», «tror», «forutsi», «potensial», «fortsette» og lignende uttrykk er ment. å identifisere slike fremtidsrettede uttalelser. Disse fremtidsrettede uttalelsene inkluderer uttalelser om våre økonomiske utsikter for 2022, våre forventninger med hensyn til fremtidig ytelse og forventet tidspunkt for visse kommersielle aktiviteter som forventet lansering av ChargePost-produktet og innledende forsendelser av slikt produkt. Det er et betydelig antall faktorer som kan føre til at faktiske resultater avviker vesentlig fra uttalelsene i denne pressemeldingen, inkludert: virkningen av COVID-19-pandemien, geopolitiske hendelser inkludert den russiske invasjonen av Ukraina, makroøkonomiske trender inkludert endringer i inflasjon eller renter, eller andre hendelser utenfor vår kontroll på den generelle økonomien, vår virksomhet og våre kunder og leverandører, inkludert på grunn av forstyrrelser i forsyningskjeden og utgiftsøkninger; vår begrensede driftshistorie som et offentlig selskap; vår avhengighet av utbredt aksept og bruk av elbiler og økt installasjon av ladestasjoner; vår nåværende avhengighet av salg til et begrenset antall kunder for de fleste av våre inntekter; samlet etterspørsel etter elbillading og potensialet for redusert etterspørsel etter elbiler hvis statlige rabatter, skattefradrag og andre økonomiske insentiver reduseres, modifiseres eller elimineres, eller statlige mandater for å øke bruken av elbiler eller redusere bruken av kjøretøy drevet av fossilt brensel, enten direkte eller indirekte gjennom pålagte grenser for karbonutslipp, reduseres, modifiseres eller elimineres; forsyningskjedeavbrudd og utgiftsøkninger; uventede forsinkelser i introduksjoner av nye produkter; vår evne til å utvide vår virksomhet og markedsandel i Europa og USA; skriver selskapet i en pressemeldig.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*