Torgrim Takle blir ny styreleder i Tellu(Foto: Mynewsdesk)

Tidligere administrerende direktør i Crayon Group, Torgrim Takle, blir ny styreleder i Tellu. Torgrim besitter bred erfaring fra IT- og teknologibransjen, og har de siste ti årene hatt forskjellige lederstillinger i nasjonale og internasjonale selskaper.

Torgrim startet sin karriere med tre års aktiv tjeneste som offiser i Forsvarets spesialkommando, før han jobbet som Associate Principal i McKinsey & Company i nesten syv år. Her ledet han bedriftsfinansieringsrelaterte prosjekter for kunder over hele Europa og USA. De siste seks årene har han vært administrerende direktør i Crayon Group, en børsnotert, global programvare- og digitaliseringsekspert.

Torgrim er svært motivert for den nye rollen, og ser frem til å videre styrke Tellus posisjon som en nordisk leder innenfor velferdsteknologi.

«Det er alltid spennende å jobbe med selskaper som har en unik teknologiplattform», sier Torgrim. «Jeg motiveres av å engasjere meg i bransjer med et stort digitaliseringspotensiale, og som ny styreleder vil jeg få muligheten til å realisere begge deler».

«Jeg har alltid hatt en interesse for helsesektoren og å finne løsninger som kan bidra til å trygge og forenkle hverdagen for pleietrengende. Derfor er jeg ekstra stolt av å være med på dette teamet», sier Torgrim.

Administrerende direktør i Tellu, Jan Ivar Borgersen sier: «Vi er veldig glade for å kunne styrke vårt allerede solide styre med Torgrim, og ser frem til et godt samarbeid i tiden som kommer. Hans svært relevante bransjeerfaring, kombinert med en genuin interesse for velferdsteknologi, vil komme godt med når Tellu skal fortsette veksten – både nasjonalt og internasjonalt».

Tidligere styreleder, Telenor Group Holdings CEO, Ove Fredheim, fortsetter i styret, men som ordinært styremedlem. Han slutter seg til Inge Hovd Gangas fra SINTEF Venture, Otto Frøseth fra Investinor, Annelene Næss fra Telenor og Geir Melby som co-founder.


Tellu oppstod i sammenslåingen mellom Telenor e-helse og Tellu IOT AS, og har fått med seg det beste fra to verdener: Telenors sterke posisjon i markedet for helsetjenester, og Tellu IOTs ekspertise på plattform og software-utvikling. Sammen har vi som mål å skape løsninger for bedre, mer bærekraftige helsetjenester.

Kommunikasjonssjef Leila Østebø i Tellu(Foto: Tellu Mynewsdesk)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*