Forlater Borussia og går til Manchester City( Foto; Haaland (Foto: Pixabay)

Når sommeren kommer er det mange muligheter som dukker opp vi ikke har ellers i året. Mange gleder seg aller mest til is, ferie og bading, mens for andre er det de store sportsbegivenhetene det handler om. Og det er akkurat dette denne artikkelen skal handle om også. Det er nemlig mange gode grunner til å glede seg til sommeren som ikke har noe som helst med ferie å gjøre. Eller, å følge med på disse begivenhetene mens man har ferie gjør det kanskje enda litt bedre, men man kommer til å kose seg med det uansett om man har ferie eller ikke. 

Det å se på sport er noe som mange definerer som en stor del av den interessen de har i fritiden, og det å kunne ta denne interessen til et helt nytt nivå er noe mange ønsker seg. Enten det er å reise for å se på dem sammen med noen man er glad i, arrangere sportskvelder og se kampene sammen med andre eller å spille på kampene med ComeOn bonus Norge for eksempel er måter å gjøre dette på. Og i takt med at sport bare blir mer og mer populært er det heller ikke overraskende at det er stor utvikling innenfor det å spille på kampene også.  

De to turneringene vi skal snakke om her er kanskje blant de aller mest populære når det kommer til alle de tingene vi har nevnt over. Du har sikkert gjettet minst en av disse turneringene allerede. 

Premier League 22/23 

Fotball er kanskje den aller største idretten i verden hvis man ser det på internasjonalt plan og blant de aller største turneringene finner vi blant annet Premier League. Sesongen er ganske lang, og det er nok mange som bare ser sluttrundene, men de som virkelig er interessert i fotball gleder seg allerede til det at de innledende rundene blir skutt i gang i begynnelsen av august. De aller fleste lagene er nå funnet, og det er derfor bare å glede seg til turneringen begynner.  

Wimbledon 

Tennis blir kanskje aldri like populært som fotball, men det er fortsatt en idrett som høster enorm interesse på internasjonalt plan. Og når det kommer til tennis er det ingen turnering som man gleder seg mer til enn Wimbledon. Turneringen, som faktisk skjer akkurat nå, er noe mange gleder seg til hver sommer og det å reise til England for å se kampene er en del av manges sommerplaner. 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*