Daniel Frøyland i Gjensidige Mobility Group(Foto: Mynewsdesk)

Gjensidige kjøper en tredjedel av aksjene i MyCar Group AS. Hensikten er å utforske nye kundetilbud for distribusjon av mobile produkter og tjenester.

MyCar Group ble etablert av Kverneland Mobility AS og Frydenbø Bil AS i 2021, og har virksomhet innen bruktbil, dekkhotell og skadeverkstedbransjen. Selskapet vil etter aksjekjøpet være eid av Frydenbø, Kverneland, og Gjensidige som likeverdige eiere.

-Dette gir oss mulighet til å utforske nye konsepter for kundetilbud, sier Daniel Frøyland, som er administrerende direktør i Gjensidige Mobility Group.

Bred portefølje

Gjensidige har tidligere kjøpt Falcks veihjelpvirksomhet i Norge og flere land i Norden og Baltikum, og selskaper som utsteder bombrikker.

-Vi har nå skaffet oss tilgang til en bred portefølje av tjenester som gir oss mange muligheter. Vi ønsker å teste nye løsninger, og raskt skalere opp det som fungerer. Både for våre egne og partneres kunder, sier Frøyland.

Venter vekst

MyCar Group har hovedkontor i Moss, med virksomhet i store deler av Sør-Norge. Administrerende direktør Erik Diesen i MyCar Group er glad for å få Gjensidige inn på eiersiden.

-Mobilitetsmarkedet er i rask endring, og vi tror at det blir nødvendig å tenke helt nytt fremover. Vi synes Gjensidiges satsing på dette området er svært spennende, sier han.

Virksomhetene som inngår i MyCar Group har hatt en rask vekst de siste årene.

-Med Gjensidige på laget venter vi ytterligere økt veksttakt, både fra eksisterende virksomhet og nyutviklede løsninger, sier Diesen.

Dette er MyCar Group
MyCar Group er Norges nye bilkonsern og omfatter hele Norges bruktbilkjede MyCar, dekkhotelkjeden Dekkstra og skade- og lakk-kjeden Skala. MyCar Group er eid av Gjensidige Forsikring ASA, Frydenbø Bil AS og Kverneland Mobility AS. MyCar Group vil få en brutto omsetning på ca kr 700 mill i 2022, og har omlag 100 medarbeidere. Ambisjonen er å nå en omsetning på 1 milliard kr innen 3 år og være kostnadsledende gjennom bruk av teknologi og automatiserte prosesser. Selskapets hovedkontor ligger i Moss.

Kontakt:
MyCar Group:
Glenn Wange, direktør marked, kommunikasjon & kundereise: 928 91 999

Gjensidige:
Christian Haraldsen, kommunikasjonssjef: 907 87 449

MyCar Group har hovedkontor i Moss, med virksomhet i store deler 

Adm. direktør Erik Diesen i MyCarGroup

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*