CEO Mathias Voelkel, Boerse Stuttgart vil selge aksjer(Foto: Boerse Stuttgart)

(Stuttgart, 17. mars 2023) Ved siden av de mest populære kryptovalutaene tilbyr BISON nå over 2500 aksjer og ETF`er gjennom fullt regulert verdipapirhandel. BISON, kryptohandelsappen for privatkunder til Boerse Stuttgart Group, samarbeider med Sutor Bank og JT Technologies GmbH for å introdusere verdipapirhandel. Med denne nye funksjonen gjør BISON sine kunder i stand til å investere i både kryptovalutaer og tradisjonelle verdipapirer i én enkelt app – alt samtidig som appens kjente sikkerhet, enkelhet og rimelighet opprettholdes.

Ved å tilby verdipapirhandel til sine kunder, gir BISON dem tilgang til over 2500 aksjer og ETFer. Med denne utvidelsen forblir sikkerhet, pålitelighet og åpenhet BISONs toppprioriteringer. Beslutningen om å legge til verdipapirhandel kom som svar på sterk etterspørsel fra eksisterende kunder, som ønsket å kunne handle både kryptovalutaer og tradisjonelle verdipapirer innenfor samme app. «Ved å introdusere verdipapirhandel på BISON, gjør vi det enkelt for kundene våre å diversifisere porteføljene sine i én enkelt app. Tilgang til et bredt spekter av aktivaklasser åpner for ulike investeringsmuligheter for ulike markedsfaser. For å styrke kundene sine ytterligere, planlegger BISON å fortsette å utvide sitt tilbud innen det digitale ressursområdet i fremtiden,” sa Dr. Ulli Spankowski, administrerende direktør og medgründer av BISON. «Vi er henrykte over å ha fått muligheten til å vise frem vår B2B-ekspertise ved å samarbeide med Sutor Bank for dette BISON-tilbudet,» la Michael B. Bußhaus, administrerende direktør og medgründer av JT Technologies GmbH.

Utvider aktivakasser

Ved å utvide sine aktivaklasser trekker BISON på den langvarige erfaringen og ekspertisen til Boerse Stuttgart Group innen verdipapirhandel. Med en ordreprovisjon på 1,99 euro per transaksjon tilbyr BISON relativt lave kostnader, og det er ingen ekstra handelsstedsgebyrer. I likhet med kryptovalutaer er verdipapirer tilgjengelig for brukere på BISON når som helst og kan overføres gratis.

Bare BISONS mobilapp.

I utgangspunktet er verdipapirhandel tilgjengelig i BISONs mobilapp i Tyskland, for tyske statsborgere, fra mandag til fredag mellom kl. 08.00 og 22.00. (unntatt enkelte helligdager). Kunder kan aktivere verdipapirhandelsfunksjonen i appen når de vil, med kjøpsordrer for verdipapirer tilgjengelig opptil et beløp på 100 000 euro per transaksjon og ingen begrensning på antall bestillinger per dag. Salgsordrer er mulig uten noen begrensninger. Ytterligere funksjoner, for eksempel forskjellige ordretyper, verdipapirspareplaner og en desktopversjon, er under planlegging. Kjøps- og salgsordrer for verdipapirer på BISON utføres på en regulert handelsplattform til Boerse Stuttgart Group.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*