Sabine Bendiek er Chief People & Operating Officer and Labour Relations Director( Foto: SAP)

Som verdensledende innen hvert sitt område skal SAP SuccessFactors og Attensi gjennom sitt samarbeid revolusjonere måten man jobber med læring og utvikling i næringslivet, og skape begeistrende læringsopplevelser basert på gamification og simuleringsteknologi.

SAP SuccessFactors er en verdensledende aktør innen digitalisering av HR. SAP SuccsessFactors har som kjerneområde å sikre en helhetlig ansattreise, også innen læring og utvikling. Attensi er banebrytende innen gamification og simuleringsbasert læring. Gjennom dette samarbeidet vil man kunne tilby en innovativ læringsopplevelse ved bruk av bla. spillteknologi og konkurranseelementer. Samarbeidet innebærer at plattformene fungerer sammen for å sikre en enhetlig brukeropplevelse og naturlig dataflyt med tildeling og oppfølging av læring samt kompetanse og utvikling.

Løsningen fra Attensi kombinerer avansert 3D simulering med dyp innsikt i menneskelig atferd og psykologi. Ansatte møter virtuelle scenarier som er individuelt tilpasset den enkelte virksomhet, og levendegjør faktiske erfaringer fra organisasjonens virkelighet. Etter hvert som ansatte utvikler seg, får de lærerik, personlig tilbakemelding og poengsum på resultater. I tillegg lar Attensi deg engasjere ansatte med automatiserte kampanjer og kommunikasjon. Som leder kan du enkelt følge teamet ditt i sanntid, gi tilbakemeldinger til de ansatte og måle effekten av læringen.

«Vi er inne i en tid med mye endringer og en rask teknologisk utvikling der læring og kompetanseutvikling stadig blir mer sentralt for virksomheter. Vi synes det er utrolig stas å få jobbe tett med vellykkede norske HR tech «scale-ups» som Attensi, så vi kan tilby innovativ teknologi som dette i vårt åpne økosystem til våre kunder. Kunder nyter godt av at vi er en global plattform, samtidig som vi inkluderer noen av de råeste HR Tech plattformene på markedet som en del av vårt totale tilbud», sier Jens Conradi, Sales Director, SAP SuccessFactors

«Samarbeidet med SuccessFactors er av stretegisk viktighet for Attensi. Nå vil vi kunne tilby våre eksisterende kunder, og nye kunder, som bruker Successfactor en sømløs læringsopplevelse der de beste elementene til SuccessFactors og Attensis spillbaserte simuleringer spiller sammen. Dette muliggjør enda bedre og raskere kompetanseutvikling og adferdstrening for alle de millioner av ansatte i selskapene som bruker SuccessFactors», sier Trond Aas, CEO, Attensi.

«Det er en stor milepæl for Attensi og vår teknologiplattform å oppnå alle kvalifikasjonene som kreves av SAP SuccessFactors partnere. Vi gleder oss enormt til å gi våre brukere tilgang til verdensledende læringsteknologi levert sømløst i SAP SuccessFactors globale plattform», sier Anne Lise Waal, CTO & COO, Attensi.

Om Attensi

Attensi leverer neste gererasjons simuleringsbasert læringsteknologi basert på spillmekanikk og adferdspsykologi som faktisk påvirker nøkkeltall og driver endring i store organisasjoner. Attensi er basert i Oslo, med kontorer i England, USA og Tyskland og har levert over 500 simuleringsløsninger på over 20 språk til en global brukerbase.

Om SAP SuccessFactors

SAP SuccessFactors er en skybasert, helhetlig HR løsning som støtter hele ansattreisen herunder rekruttering, onboarding,  talentutvikling, lønn og HR-analyse. SAP SuccessFactors gir personaliserte brukeropplevelser som tilrettelegger for kompetanseutvikling og mer engasjerte og produktive medarbeidere. SAP SuccessFactors har 200 millioner brukere i over 7000 virksomheter verden over hvorav over 40 i Norge. Løsningen er lokalisert i 101 land, og støtter 43 språk.Om SAP 

SAPs strategi er å bidra til at alle organisasjoner blir bærekraftige, intelligente virksomheter. Som markedsleder innen bedriftsprogramvare hjelper vi bedrifter i alle størrelser og innen alle bransjer å yte deres beste: SAP-kunder står for 87 % av den totale globale handelen. Vår teknologi innen maskinlæring, IoT og avanserte analyseteknologier bidrar til å gjøre våre kunder om til intelligente virksomheter. SAP gir medarbeidere og organisasjoner dyp forretningsinnsikt og fremmer samarbeid som hjelper dem å ligge i forkant av konkurrentene. Vi forenkler teknologien for bedrifter, slik at de kan ta i bruk vår programvare slik de selv ønsker- uten avbrytelser. Med vår ende-til-ende portefjølje av applikasjoner og tjenester gjør vi det mulig for private og offentlige kunder på tvers av 25 bransjer globalt å operere lønnsomt, å tilpasse kontinuerlig og å gjøre en forskjell. Med et globalt nettverk av kunder, partnere, ansatte og ledende eksperter, bidrar SAP til en verden som er effektiv i drift og forbedrer menneskers liv. 

Shot of a group of programmers working together on a computer code at night( Photo: SAP/Attensi)

For mer informasjon besøk www.sap.com/norway og www.sap.com

Camilla Hjemsaeter 
Communications SAP Norway
telefon: + 47 976 90 505
e-mail camilla.hjemsaeter@sap.com

If you would rather not receive future communications from SAP Norge, let us know by clicking here.
SAP Norge, Lysaker Torg 5, Lysaker, Lysaker 1324 Norway

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*