Adm. direktør Terje Mjøs i Violit fotografert av Mynewsdesk(Eies av NH&ST)
Visolit har kjøpt IT-selskapet Easify AS, og styrker med dette sin allerede sterke posisjon i markedet for små og mellomstore bedrifter. – Easify er spesielt sterke i Drammen og gamle Buskerud-området. Nærhet til kunde er viktig for oss, og Easify har lange og gode relasjoner med sine kunder. Vi ønsker å være tett på kundene våre, slik at våre løsninger og råd er mest mulig relevante, sier konsernsjef i Visolit, Terje Mjøs. Visolit dekker nå store deler av markedet i Norge og Sverige, skriver Nordens Nyheter.
Easify har kontorer i Drammen og Kongsberg, og leverer en lang rekke IT-tjenester knyttet til drift, infrastruktur, sikkerhet og konsulentbistand – i tillegg til bransjeledende løsninger innenfor print, møterom og betaling.  Easify sin kundeportefølje strekker seg på tvers av de fleste bransjer, men kan vise til en spesielt sterk posisjon i bygg- og anlegg, entreprenør- og handelsvirksomhet. Med kontorer som dekker store deler av Norge og Sverige, får kundene med Visolit en partner med nærhet til -og kunnskap om- bransjene de opererer i, sier Mjøs. -Skytjenester gir kundene mange nye innovasjonsmuligheter og akselererer kundenes endringsreise. Med Visolit på laget styrkes nå Easify`s evne til å håndtere kundenes skyreiser, sier Mjøs.  Easify AS har 48 ansatte, og omsatte i 2020 for 120 MNOK. -Vi valgte Visolit fordi vi beholder nærheten til våre kunder, samtidig som vi får en sterk samarbeidspartner i ryggen som har bransjekunnskap og kundeerfaring fra et større fagmiljø. Kundene ønsker å ta i bruk innovasjonsmulighetene i skyen, og blir spesielt mer opptatt av sikkerhet. Visolit styrker vår evne til å levere på disse kundekravene, sier Erik Godard, partner i Easify AS.   

Om Visolit:
Visolit er kunnskapspartneren på skytjenester, og hjelper kundene å styrke forretningen og gripe muligheter.  For Visolit har det alltid handlet om skytjenester; fleksible, sikre og skalerbare tjenester har vært selskapets DNA fra starten i 1997.  Med 16 regionale kontorer i Norge og Sverige, utvikler vi nære og langsiktige kunderelasjoner. Med 1 160 ansatte på 16 steder i 4 land, hjelper vi kundene på hvert skritt av skyreisen. Les mer på www.visolit.no

Om Easify AS
 
Easify AS ble etablert i 1987 og har 48 ansatte fordelt på kontorer i Drammen, Nesbru og Kongsberg. Easify AS har lang erfaring med utvikling og levering av skytjenester, rådgivning, betalingstjenester samt produkt-, møteroms- og dokumenttjenester. Les mer på www.easify.no

Kontaktpersoner: Konsernsjef Visolit, Terje Mjøs
Tel: +47 900 34 159   Daglig leder Easify, Erik Godard
Tlf +47 906 99 791
Direktør Terje Mjos i Visolot sier til Nordic News at selskapet tar sikte på å øke sine markedsandeler i Norge og Sverige( Foto: Mynewsdesk)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*