TCS Brains (Foto. Alex Asensi)

Tata Consultancy Services (TCS) rapporterer finansielle resultater for kvartalet som ble avsluttet 31. Mars 2022, i samsvar med Ind AS og IFRS.

  • Største ordrebok noensinne, totalt kontraktsverdi: 11,3 milliarder USDi Q4; 34,6 milliarder USD for hele regnskapsåret 21-22 (FY 22)
  • Omsetning FY 22 25,707 milliarder USD+ 15,9%
  • Bransjeledende lønnsomhet: Driftsmargin 25,3%, Nettomargin 20% FY 22
  • Nettoinntekter FY 22 5,139 milliarder USD, +13,9%år til år

Personell:

  • Netto økning av antall ansatte: +103 546
  • Antall ansatte: 592 195
  • Mangfold: 153 nasjonaliteter, hvor 35,6% er kvinner

Opplæring og utvikling:

  • 22 millioner treningstimer
  • 3,5 millioner nye digitale ferdigheter

Top Employer Brand:

  • Anerkjent som 2022 Global Top Employer for syvende år på rad av Top Employers Institute.

Fornøyde kunder:

  • Rangert som #1 på kundetilfredshet av norske og nordiske IT-kjøpere, i Whitelanes europeiske kundetilfredshetsundersøkelse.

«Vi har en sterk avslutting på regnskapsåret 2022 med tosifret vekst og de høyeste inkrementelle inntektene noensinne. Økning i kundevekst, transformasjonsreiser og en rekordhøy ordrebok gir et sterkt grunnlag for videre vekst», sier Rajesh Gopinathan, global administrerende direktør i TCS.

«Det er ekstremt tilfredsstillende å avslutte året med jevn vekst, bransjeledende marginer og den høyeste ordreboken noensinne. For å lykkes med å levere markedsendrende resultater, gjennomførte vi i løpet av året, et teknisk utfordrende transformasjonsprogram, hvor vi benyttet oss av kraften i TCS og partnerøkosystemet. Vår fortsatte investering i å bygge ny kompetanse, vår lidenskap for innovasjon, vår kontekstuelle kunnskap og viktigst av alt, vår selvsikkerhet, har vært nøkkelen til dette og posisjonerer oss godt for videre suksess», sier N Ganapathy Subramaniam, Chief Operating Officer i TCS.

For mer informasjon og pressemelding på engelsk, besøk TCS nettside.


Om Tata Consultancy Services Ltd. (TCS)

TCS er et globalt konsulentselskap som tilbyr IT- og ingeniør-tjenester, integrert med forretningsløsninger. I over 50 år har TCS samarbeidet med flere av verdens største selskaper gjennom deres digitale transformasjonsreiser. TCS tilbyr Løsningene TCS tilbyr leveres gjennom Location Independent Agile™, som regnes som en av industriens beste leveransemodeller.

Som del av Tata-gruppen, Indias største multinasjonale konsern, har TCS over 592 000 av verdens beste konsulenter i 46 land. Selskapet inntektsførte USD 25,7 milliarder for regnskapsåret avsluttet 31. mars, 2022, og er børsnotert på BSE Limited (tidligere Bombay Stock Exchange) og NSE (National Stock Exchange) i India. TCS sin proaktive holdning til klimaendringer og prisvinnende samfunnsengasjement rundt om i verden har gitt dem en plass på topplister innen bærekraft, slik som Dow Jones Sustainability Index (DJSI), MSCI Global Sustainability Index og FTSE4Good Emerging Index. For mer informasjon, se www.tcs.com.

Om TCS Nordic

Konsulentselskapet Tata Consultancy Services har vært til stede i Norden siden 1991 og har omtrent 20.000 ansatte som jobber med kunder i Sverige, Finland, Norge, Danmark. I løpet av de siste 13 årene har TCS blitt rangert som den beste leverandøren av IT-konsulenttjenester i Norden hvert eneste år av sine kunder. TCS har også blitt kåret til Top Employer i Sverige, Norge, Danmark og Finland.

Følg @TCS_News for å holde deg oppdatert om TCS globale nyheter.

Betydelig avtale inngått med TAP Air Portugal.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*