Susanne Bruce henter nordmann til svensk IT-selskap( Foto: Aptic)
Susanne Bruce henter nordmann til svensk IT-selskap(Foto:Aptic)

Knut-Eirik Storsul er ansatt som administrerende direktør og konsernsjef i Aptic AB. Han  tilt i rådtejanuar 2016 og kommer da fra en stilling som viseadministrerende direktør og global IT-sjef i Lindorff. Avtroppende administrerende direktør Susanne Bruce blir arbeidende styremedlem. Knut-Eirik Storsul er opprinnelig norsk og har en lang internasjonal karriere bak seg, med omfattende kompetanse innen ledelse og IT. Han har sittet i blant Telenors ledelse og vært administrerende direktør i Aker Business Solutions. Nå skal Aptic rasjonalisere de skandinaviske bankene, med bbrukere  som  endrer  profil,  skriver Nordens Nyheter.

Bankkunder endrer profil

– Vi er utrolig glade for at Knut-Eirik har valgt å komme til oss. Med sin lange internasjonale erfaring, sin omfattende systemkompetanse og sitt lederskap har Knut-Eirik etter vår oppfatning det som skal til for å fortsette å utvikle et allerede sterkt Aptic, sier Christer Villard, styreleder i Aptic. Han påpeker samtidig at Susanne Bruce har gjort en en fantastisk jobb, og at det en stor trygghet at hun gjennom sin nye rolle i styret fortsetter å jobbe aktivt med selskapet. Bank og finans gjennomgår i disse dager omfattende endringer i forbindelse med digitaliseringen av produkter, tjenester og kanaler. Dette er Aptics spesialitet, skriver Nordens Nyheter.

Et paradigmeskifte

– I dette paradigmeskiftet vi ser i markedet, er Aptic godt posisjonert. Sammen med ansatte og eiere ønsker jeg å bygge opp en internasjonal aktør som skaper betydelige verdier, sier Knut-Eirik Storsul og sier at han som kunde har blitt kjent med Aptic, selskapets langsiktige eiere og kompetente styre, og jeg har arbeidet med selskapets markedsledende produkter over lengre tid. Jeg ser virkelig frem til å fortsette å utvikle fremtidens Aptic sammen med resten av teamet. Aptic har ifølge ham i flere år hatt sterk vekst og er allerede i gang med internasjonalisering. Susanne Bruce vil i sin nye stilling fokusere enda mer på marked, salg og internasjonal ekspansjon.
Styremedlem Susanne Bruce understreker hvvor viktig det er å ha fått Knut-Eirik med på laget,for å realisere de store  forventningene styret og ledelse har til Aptic. Susanne Bruce sier at det skal bli spennende og inspirerende å samarbeide om utviklingen av fremtidens Aptic.

Endret brukerprofil

Aptic er et datterselskap av Stenhaga Invest og utvikler forretningssystemer for kravhåndtering og er en av de ledende systemleverandørene i Europa innenfor Receivable Management Services. Samme system omfatter moduler for fakturering, reskontrotjenester, faktoring, kreditthåndtering og inkasso. Til sammen har Aptic-konsernet rundt 80 medarbeidere og kontorer i Skövde, Göteborg og Stockholm. Lesmer påwww.aptic.se

Knut-Erik Storsul kommer fra Aker Solutions og blir konsernsjef i svenske Aptic( Foto: Aptic)
Knut-Erik Storsul kommer fra Aker Solutions og blir konsernsjef i svenske Aptic(Foto:Aptic)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*