Søren Krogh Knudsen blir konsernsjef( Foto: Columbus)

Søren Krogh Knudsen blir Columbus’ nye konsernsjef. Han kommer fra stillingen som partner og Regional Head i PA Consulting Group i Norden, samt Global head of sales for PA Consulting Group.

Knudsen er en erfaren internasjonal leder innenfor management consulting og har en solid track-record. Søren Krogh Knudsen tar over etter Hans Henrik Thrane som har vært interim-CEO siden slutten av august 2020. Thrane fortsetter som CFO i Columbus.

Søren Krogh Knudsen er en erfaren internasjonal leder innenfor management consulting med en meget sterk track-record i transformative endringer og evne til å skape sunn økonomisk vekst. Han er kjent for å kombinere høy kommersiell kompetanse, ledelsesrådgivning og en engasjerende og motiverende ledelerstil. Jeg ser fram til å arbeide med Søren, sier Ib Kunøe, styreleder i Columbus.

Kunøe sier det har tatt nesten et år å få på plass riktig person til stillingen.

– I denne perioden har lederteamet i Columbus vist, som vi kan se på resultatene, en formidabel innsats for å holde selskapet på rett kurs i de innledende fasene av Focus23-strategien. Det er meget lovende for det fremtidige samarbeidet i Columbus, understreker Kunøe.

Columbus’ kommende konsernsjef Søren Krogh Knudsen sier at alle virksomheter står overfor en utfordring med å utnytte de mulighetene som ny teknologi gir for å forbedre kundeopplevelsen, minimere miljøpåvirkningen og maksimere den operasjonelle yteevnen for å kunne vinne i deres markeder.

Mens den teknologiske utviklingen skjer i et høyt tempo, er bedriftene avhengig av organisasjonens evne til å ta til seg, implementere og bruke teknologien for å bli blant de beste i digital transformasjon. Columbus har en ledende posisjon i dette markedet, kombinert med en inspirerende purpose, en solid kundebase, et sterkt finansielt fundament og ikke minst et dyktig og motivert globalt team, sier Krogh Knudsen, og legger til:

­– Jeg gleder mig til å begynne i Columbus og bidra til virksomhetens fortsatte reise og suksess. Jeg har alltid arbeidet for å gjøre en forskjell ved å skape et arbeidsmiljø hvor medarbeiderne trives, kan utvikle seg og vokse i takt med deres kompetanser og interesser.

– En stor del av min motivasjon er å bidra til at bedrifter bygger en bærekraftig, lønnsom virksomhet som vokser. Jeg ser en svært god match mellom dette og å lede Columbus’ neste reise med målet om å bli den foretrukne digitale rådgiver for våre kunder, sier Søren Krogh Knudsen.

Columbus er en global IT-service og konsulentorganisasjon med over 2200 ansatte over hele verden. Konsernet omsatte for 2,23 mrd norske kroner og 293 mill. i Norge. Columbus er et IT-konsulentfirma som representerer noen av de største merkevarene i Skandinavia. Det vi gjør best er utvikling, implementering og vedlikehold av digitale forretningsløsninger som ERP, ehandel, CRM og applikasjonsforvaltning som øker vekst, sikrer større lønnsomhet og gir økt konkurransekraft for kundene våre. Kontaktperson Columbus Norge: Erling Schjetne, Business Unit Executive i Norge, tlf 934 05 520

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*