Krister Aanesen begynner i rollen som ny daglig leder i RSM Norge 1. juni. Han kommer fra stillingen som Head of Consumer Finance & Payments i Nordea, har tidligere vært CEO i Gjensidige Bank, leder for strategi og forretningsutvikling i Staoil Fuel & Retail og Associate Principal i McKinsey & Co. Han har også erfaring fra Lehman Brothers og Procter & Gamble.

Krister tar over rollen fra Morten Christophersen, som har vært fungerende daglig leder siden mai 2022. Morten fortsetter i RSM, og går tilbake til sin tidligere stilling som leder for advokatfirmaet.

Første eksterne leder

Det er første gang RSM Norge henter inn en daglig leder utenfra, og dessuten første gang lederen for selskapet ikke er en partner. Det er høyst uvanlig i revisorbransjen, og oss bekjent er det ingen av de store revisjonsselskapene i Norge som har gjort dette tidligere.

En leder som skal vie all sin tid til å være leder markerer et skifte i virksomheten. En kompetansevirksomhet med stadig større kompleksitet og økende grad av endring drevet av digitalisering stiller høyere krav til fulltids, aktiv ledelse.

Fakta om RSM

RSM Norge er et revisjons- og rådgivningsselskap med 300 ansatte fordelt på kontorer i Oslo, Vestland, Agder, Rogaland og Trøndelag. Kjernevirksomheten er revisjonstjenester i tillegg til advokattjenester, skatt og avgift, transaksjonsstøtte, regnskap/IFRS, informasjonssikkerhet, gransking og risikostyring.

RSM Norge hadde en omsetning på 510 millioner kroner i 2022 og et resultat før skatt på 116 millioner, en vekst på rundt 22 % på omsetning og 17,5 % på resultat.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*