Sensys Gatso Group, en global leder innen trafikksikkerhetsløsninger, har gjennom datterselskapet Sensys Gatso USA inngått en femårig kontrakt for automatisk hastighetskontroll med City of Grinnell, IA. Kontrakten er estimert til å være verdt opptil USD 1,44 millioner, tilsvarende 15 millioner SEK, sier Ivo Mönnink, administrerende direktør Sensys Gatso Group AB( Foto: Cision)

Programmet forventes å starte våren 2024 med automatiserte faste hastighetskontrollsystemer og et mobilt fartskjøretøy. «Så liten og rolig som byen Grinnell kan være, har vi fortsatt den travleste motorveien i USA som går rett gjennom vår jurisdiksjon sammen med to svært travle motorveier som begge opplever en økning i trafikkulykker hvert år,» sa politisjef Mike McClelland.

-Vi er veldig glade for å samarbeide med byen Grinnell og hjelpe dem med deres trafikksikkerhetsproblemer», sa Sensys Gatso USAs president og administrerende direktør, Bill Braden. «Teamet vårt er klare til å samarbeide med byen for å implementere deres spesifikt utformede automatiserte trafikksikkerhetsprogram og redusere farlig kjøring i samfunnet. Gjennom teknologi blir automatisert trafikkhåndhevelse en kraftmultiplikator for byen og hjelper effektivt å styre trafikken og øke sikkerheten i samfunnet deres.» «Disse trafikksikkerhetskameraene vil gjøre veiene våre betydelig tryggere ved å endre føreradferd», sa McClelland. «Politiavdelingen opplever en generell mangel på offiserer på grunn av mange årsaker. For å motvirke denne mangelen må vi se på teknologier som hjelper oss med å holde samfunnets livskvalitet der den burde være.» Sensys Gatso USA har nå 13 avtalte automatiserte trafikkhåndhevingsprogrammer i staten. Denne informasjonen er informasjon som Sensys Gatso Group AB (publ) er forpliktet til å offentliggjøre i henhold til EUs markedsmisbruksforordning. Informasjonen ble sendt for publisering, gjennom kontaktpersonen ovenfor, kl. 13.50 den 8. januar 2024.

For mer informasjon: Ivo Mönnink, administrerende direktør Sensys Gatso Group AB E-post: investors@sensysgatso.com Sensys Gatso Group AB er en global leder innen trafikkstyringsløsninger for nasjoner, byer og flåteeiere. Sensys Gatso Group har datterselskaper i Australia, Costa Rica, Tyskland, Nederland, Saudi-Arabia, Sverige og USA, og et avdelingskontor i De forente arabiske emirater og har 284 ansatte. Sensys Gatso Groups aksjer er notert på Nasdaq Stockholm. For mer informasjon, besøk www.sensysgatso.com

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*