CEO Thomas Ingelath i Polestar(Foto: Volvo/Geely)

GØTEBORG, Sverige, 2. desember 2021 – Det globale premium elbilselskapet, Polestar, har avslørt et nytt bilde av den kommende elektriske SUVen, Polestar 3, som lanseres i 2022. Polestar 3 er selskapets første SUV og skal produseres i Charleston i Sør-Carolina.

– Vi kommer til å bygge i USA for amerikanere. Vi planlegger å lansere Polestar 3 i 2022 som en premium elektrisk SUV, og den vil bli førende for utseende av elektriske SUVer. Det blir også den første Polestar-bilen bygget i USA, sier Thomas Ingenlath.

Thomas Ingenlath møtte investorer og presse under en rekke arrangementer i New York for å diskutere selskapets visjon, merkevare og vekstplaner. Publikum fikk høre at Polestar 3 har som intensjon å bli en av de mest klimavennlige bilene laget. I fremtiden vil den også leveres med autonom motorveipilot med LiDAR-sensorer fra Luminar, og sentralisert datakraft fra NVIDIA.

Premium SUV-segmentet er det raskest voksende i amerikansk bilindustri, og forventes å være den delen av markedet som raskest vil adoptere heleelektriske biler.

Konseptbilen Polestar Precept, som viser selskapets fremtidsvisjoner innen design, teknologi og bærekraft, debuterte også i New York City. Precept legger nå ut på en nasjonal turne og besøker Polestars lokasjoner over hele USA.

Thomas Ingenlath fortalte publikum at han mener det er en fundamental forskjell mellom Polestar og mange andre elektriske bilselskap.

– Vi er ikke et virtuelt selskap som venter på å bygge fabrikker og selge biler, vi er et faktisk selskap som allerede bygger og selger biler verden over. Våre to prisvinnende modeller er på veien i 14 markeder, og vi forventer at vårt globale salgsvolum blir på 29.000 biler i løpet av året.

Thomas Ingenlath understreket også selskapets etablerte produksjons- og salgskapabilitet gjennom planen om å lansere en ny bil hvert år de neste tre årene. Polestar 3 er første bil ut. Videre planlegger selskapet å øke sin tilstedeværelse til minst 30 globale markeder innen slutten av 2023.

Med økt tilstedeværelse i nye markeder, ankomsten av tre nye biler, og ytterligere fremskritt i eksisterende markeder, betyr det at Polestar planlegger å tidoble det globale salget på rundt 29.000 i 2021 til 290.000 innen 2025.

– Herfra og ut handler Polestar om vekst, avslutter Thomas Ingenlath.

Polestar 3 skal bygges på et fellesanlegg med Volvo Cars i Charleston i Sør-Carolina. Volvo Cars er en stor aksjonær i Polestar, noe som lar selskapet dra nytte av Volvos verdensledende sikkerhetsteknologier, men også økt kostnadseffektivitet gjennom økonomiske og industrielle synergier.

Fremtidsrettete uttalelser

Noen uttalelser i denne pressemeldingen kan oppfattes som “forward-looking statements”, etter definisjon i The United States Private Securities Litigation Reform Act of 1995. “Forward-looking statements”, eller fremtidsrettete uttalelser, omhandler generelle uttalelser om fremtidige hendelser, finansielle situasjoner eller driftsytelse av Polestar Performance AB og/eller tilknyttede selskaper eller Polestar Automotive Holding UK Limited. I noen tilfeller kan slike fremtidsrettete uttalelser identifiseres gjennom terminologi som kan, burde, forvente, intendere, skal, estimert, forutse, tro, mulig, prognose, potensiale, <, plan, søken, fremtid, forslag eller fortsette, eller negativt ladet versjoner av disse vilkårene eller varianter av dem eller lignende terminologi. Slike fremtidsrettete uttalelser er underlagt risiko, usikkerheter og andre faktorer som kan forårsake at resultater avviker materielt fra de uttrykte eller impliserte fremtidsrettete uttalelsene. Ingenting i denne pressemeldingen skal betraktes som en representasjon fra noen person om at de fremtidsrettede uttalelsene som er fremsatt her vil bli oppnådd, eller at noen av de overveide resultatene av slike fremtidsrettede uttalelser vil bli oppnådd. Du bør ikke stole på fremtidsrettede utsagn, da de kun gjelder datoen de blir gitt. Verken Polestar Performance AB og/eller dets tilknyttede selskaper eller Polestar Automotive Holding UK Limited påtar seg noen plikt til å oppdatere disse fremtidsrettede uttalelsene.

Ingen tilbud og ikke-oppfordring

Denne pressemeldingen er ikke et tilbud eller oppfordring til å kjøpe sikkerhet i Polestar Performance AB og/eller av tilknyttede selskap eller av Polestar Automotive Holding UK Limited. Det skal heller ikke være noe salg av slike verdipapirer i noen form eller jurisdiksjon der et slikt tilbud, oppfordring eller salg ville være ulovlig før registrering eller kvalifisering i henhold til verdipapirlovene i en slik form eller jurisdiksjon. Ingen tilbud om verdipapirer skal gis unntatt ved hjelp av et prospekt som oppfyller kravene i United States Securities Act av 1933, med endringer.

CEO Thomas Ingelath Polestar( Foto: Mynewsdesk)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*