Ann-Kristin Pfründer er Norselabs nye Investment Partner.

Ann-Kristin Pfründer er ventureinvestorens nye Investment Partner. I denne rollen skal hun ha fullt fokus på det nylanserte vekstfondet Meaningful Equity II, og blir en sentral støttespiller for vekstselskapene i Norselabs portefølje. Pfründer startet i stillingen 1. februar. 

Ann-Kristin kommer fra rollen som Country Manager i matsvinn-suksessen Too Good To Go. Ansettelsen tilfører Norselab spisskompetanse på verdiskapning i vekstselskaper, og med erfaring fra gründerverdenens førstelinje blir hun en verdifull ressurs for Norselabs selskaper. 

Pfründer er en erfaren forretningsutvikler og gründer med lidenskap for innovasjon, bærekraft og ny teknologi, og har rykte på seg for å bidra med mye verdi i selskapene hun er involvert i. I tillegg har hun et stort nettverk innen matbransjen både i Norge og internasjonalt, og er en erfaren foredragsholder innen matsvinn, sirkularitet og grønn vekst. 

Før hun startet i Norselab tok Ann-Kristin Too Good To Go i Norge, en verdensledende plattform for salg av overskuddsmat, fra å være en liten startup til en mellomstor norsk bedrift. Hun ledet selskapet til seksdoblet topplinjevekst, tredoblet teamet og utvidet tjenesten kommersielt. 

– Jeg søkte meg til Norselab på grunn av den fremoverlente tilnærmingen deres til bærekraftsinvesteringer. Jeg er fornøyd med å bli en del av et selskap som drives av å gjøre gode ting. Jeg gleder meg til å hjelpe selskaper med positiv påvirkning å skyte fart, sier Pfründer. 

– Med Ann-Kristins erfaring med å skalere hurtigvoksende selskaper får Norselab verdifull ekspertise innen bærekraftige matsystemer – en av bærebjelkene for investeringsmandatet vårt i Meaningful Equity II. Med Ann-Kristin på investeringsteamet styrker vi verdiskapningskapasiteten vår betraktelig, sier Yngve Tvedt, Chief Investment Officer i Norselab. Norselab er Norges ledende impact investor. Med et kompromissløst fokus på netto positiv påvirkning på folk og miljø, investerer Norselab i raskt voksende, meningsfulle selskaper som driver frem radikale endringer i tradisjonelle bransjer, skriver Mynewsdesk.

Norselab sikter mot Europa og får med seg en av verdens største impact investorer som strategisk partner

FacebookLinkedInTwitterLast ned som PDF

Capricorn Investment Group tar sitt første steg inn i Nordisk venture, og tar en 20 prosent andel i Norselabs platform for impact-investeringer. Avtalen sikrer betydelig økt tilgang på internasjonal kapital til Norselabs fond.

Nyskapende tilnærming

– Norselabs nyskapende tilnærming til bærekraftige investeringer gjør dem til en ideell partner når vi nå skal øke vår tilstedeværelse i Norden og Europa. Vi gleder oss til å hjelpe Norselab med å skalere sine impact-investeringer, sier Michaela Edwards, partner i Capricorn Investment Group.

Edwards var ansvarlig Capricorns investering i Norselab. Avtalen som sikrer dem en eierandel på 20 prosent i Norselab er tuftet på en solid tro på teamet og strukturen de har bygget opp.

Mikaela Edwards fotografert av Capricorn Investment.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*