Francesco Totti er en levende legende og han var Romas beste spiller i mage àr.(Foto: UEFA.com)

(Roma i Oktober)Vittoro Terrachina er en av Romas store kjendiser som ogsà er superkjendis i News York. Den amerikansk-italienske kunstneren og turisguiden var meget bekymret da det ukjente laget fra en liten by nord for polarsirkelen banket FC Roma 6-1,en storklubb i hjertet av Europa. Nà lover itaienerne hevn 4. november. Da kommer Bodà-Glimt pè besòk pè Olympia-stadion i Roma.

Italias leder uder andre verdenskrig, Benito Mussolini , har fortsatt sine initialer stèende utenfor byens beròmte stadion. Det var en trykket stemning i Roma den dagen Glimt banket Roma. Mange romere stòtter fotallklubben Lacio fra omrdet omkrng Roma, men at lille Norge kunne banke verdensmestrrene fra Italia, det var var èrhundredes stòrse under. TV-Norge hadde sendt sin super-reporter fra OL i Japan til Toscana for à lage matprogrammer, og Magnus Devor var sammen med oss pè bar i Trastevere i Roma den dagen Hans Hòyhet Paven màtte be for byens beste fortballspillere.

Italia, som nylig ble verdensmestere i fotball, mangler de store stjernespillernde. men er som lag best i verden, sier Magnus Devor. Han sier at Norge nà bàde har stjernespillere og et meget gdt lag og han hàper at Stàle Solbakken for til et eunder med à bringe Norge til VM. Nylig kjòpte de Saudi-Arabiske oljefondet Newcastle Fotball Club, og det statlige norske oljefondet har kjòpt aksjer i Borussia Dortmund og Juventus, som har relasjoner til Fiat Chrysler.

I siste ordinære minutt utlignet Hoffenheims Moanes Dabbur til 2–2 da han fikk stå fri på bakre stolpe etter corner. Dermed så det ut til å bli et skuffende poengtap for Borussia Dortmund.

Men på overtid kom Dortmund til en trippelsjanse. Hoffenheim-keeper Oliver Baumann gjorde en strålende dobbeltredning, men Haaland fikk tak i ballen inne i femmeteren og dunket den så hardt i mål som bare Haaland kan.

– Erling er en maskin. Jeg kan ikke helt beskrive hvor god han er. Det er utrolig hva han gjør der, sier lagkamerat Jude Bellingham.

Han feiret 3–2-målet i ekstase – som hele stadion.

– Det var litt klabb og babb, men så klarte jeg å «dryle» den i mål, beskriver Haaland overfor ftenposten.

Norges og Boussias stjernespiller Erling Braut Haalong(Foto: Juventus)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*