Er du på utkikk etter en idyllisk ferieplass i Norge? Da bør du besøke Lovisenberg Familiecamping i Telemark fylke. Campingen ligger rett ved sjøen og har en naturlig badebasseng med en stor sklie på svaberget, samt campingplasser på terrasser med fantastisk utsikt.

Camping Kragerø i Telemark fylke er et vakkert sted å besøke. Du må legge inn en liten innsats for å komme til campingplassen (veien er litt smal), men du blir belønnet med en eksepsjonell plass rett ved sjøen. Campingplassene er fordelt over forskjellige terasser, noe som gir deg et variert utvalg av plasser å velge mellom. Kragerø, en nydelig by, er lett tilgjengelig med sykkel. Dersom du ikke har med deg campingutstyr, kan du leie hytter eller hotellrom på campingen.

På Lovisenberg Familiecamping vil du aldri mangle campingplasser med en vakker utsikt over sjøen eller fjorden. Du har også gratis WIFI tilgjengelig, slik at du kan holde deg oppdatert på nyheter og værmelding. Dersom du har glemt å handle mat, har du også en campingbutikk på plassen hvor du kan kjøpe ferske rundstykker om morgenen. Du trenger heller ikke å bekymre deg for maten, da det er en restaurant på campingen.

Barn vil aldri kjede seg på Lovisenberg Familiecamping, da det er en stor lekeplass med piknikbord tilgjengelig, samt mulighet for å leie go-karter. Dersom foreldrene ønsker å være med på leken, kan de også spille sjakk på det kjempestore sjakkspillet eller slå et slag på minigolfbanen.

Lovisenberg Familiecamping ligger på Sørlandet, også kalt «den norske riviera». Solen skinner ofte i dette området, og campingens naturlige badebasseng med sklie står på svaberget og gir deg en fantastisk utsikt over campingen og fjorden.

Beliggenheten mellom Kristiansand og Oslo gjør at Kragerø er enkel å nå via E18. Campingen ligger også nærme Langesund og Larviks havner, slik at du har et fint sted å overnatte på dersom du ankommer med ferje.

Omgivelsene rundt Lovisenberg Familiecamping er også verdt å utforske. Du finner flotte bukter, fine øyer og hyggelige byer som Risør og Kragerø i nærheten. Dette er en perfekt destinasjon for de som ønsker en ferie ved sjøen med mange aktivitetsmuligheter for hele familien.

Lovisenberg Familiecamping tilbyr også mange fasiliteter for å gjøre oppholdet ditt så behagelig som mulig. Du har gratis WIFI på området, en campingbutikk der du kan kjøpe ferske rundstykker om morgenen, og en restaurant hvor du kan nyte god mat uten å måtte forlate området.

Men det er ikke alt. Campingen har også en stor lekeplass med piknikbord, go-karter du kan leie, et kjempestort sjakkspill, og en minigolfbane for å holde barna underholdt. Du kan også slappe av ved det naturlige badebassenget med sklie, som gir deg en vakker utsikt over campingen og fjorden.

Alt i alt, er Lovisenberg Familiecamping en virkelig nydelig plass for en avslappende ferie. Plasseringen mellom Kristiansand og Oslo, med mange fasiliteter og aktivitetsmuligheter, gjør dette til en ideell destinasjon for deg som ønsker å nyte sjøen og omgivelsene på Sørlandet, også kjent som «den norske riviera.»

Klikk her for å besøke nettstedet deres for å bestille overnatting eller campingplass i dag!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*