Forenom Group, den ledende leverandøren av bedriftsboliger i Nord-Europa, ansetter en ny Country Director for Norge. Lisa Fredriksen (siviløkonom) vil tiltre stillingen 2. mai 2024.
Lisa Fredriksen besitter omfattende ekspertise fra finansbransjen, med hovedfokus på aktivaklassen næringseiendom. Lisa Fredriksen kommer til Forenom fra SEB Corporate Finance i Oslo, der hennes nåværende rolle er Head of Real Estate.

Forenoms imponerende vekst i Norge fortsetter med Lisa Fredriksen som ny Country Director
Forenom fokuserer på å tilby bolig- og innkvarteringsløsninger for bedriftsansatte i sentrale byer i de nordiske landene og i Sentral-Europa. Siden 2016 har Forenom tredoblet salget og utviklet seg til et av de største selskapene på europeisk nivå. Oppgraderingen av toppledelsen akselererer veksten i den dynamiske norske virksomheten, og understøtter selskapets visjon om å bli den ledende leverandøren av langtidsopphold i Europa innen 2025.

«Vår vedvarende suksess i Norge understreker den avgjørende rollen vår fleksible innkvarteringstjeneste spiller for selskaper med mobile ansatte, spesielt i store prosjekter av avgjørende samfunnsbetydning, inkludert prosjekter relatert til det grønne skiftet samt kritisk digital infrastruktur. Lisas omfattende erfaring forsterker ikke bare Forenom Norge, men øker også vår evne til å tilpasse oss i et stadig skiftende marked. Vi er ekstremt spente og stolte over å få Lisa om bord», sier Jussi Saarinen, CEO, Forenom Group.

«Jeg ser virkelig frem til å bli en del av Forenom og bidra til bærekraftig vekst sammen med teamet. Å gå inn i et selskap med rask operasjonell vekst etter nesten et kvart århundre i finans, gir meg stor motivasjon til å fremme vekst og utvikling både i Norge og internasjonalt», sier Lisa Fredriksen, Country Director, Forenom Norge.

Forenoms tidligere Country Director Interim, Jørgen Deunk, vil få en ny rolle som Chief Operating Officer for Forenom Norge. Jørgen Deunk har vært en essensiell del av Forenom siden 2017, og har gjort en vesentlig innsats i den daglige og kommersielle ledelsen av selskapet i sin tidligere rolle som Area Director.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*