Moss, mars 2024 – Greenstep Norge AS kunngjør stolt at Heidi Kronberg har blitt ansatt som selskapets leder for regnskap og lønn. Kronberg bringer med seg over 25 års erfaring innen regnskapsfaget, og har sertifiseringer som revisor og statsautorisert regnskapsfører. Heidi er også sertifisert innen personlig, autentisk lederskap med coaching.Greenstep Norge AS har nylig ansatt Heidi Kronberg som CFO.

Heidi Kronberg er en eksepsjonell leder innen regnskap og lønn, og vi er begeistret for å ønske henne velkommen til Greenstep Norge AS, sier Lise Nansen, Managing Director. Hennes ekspertise og lidenskap for nøyaktighet og effektivitet vil være en viktig faktor i selskapets langsiktige suksess.

Som Head of Accounting & Payroll vil Kronberg ha ansvaret for å lede og utvikle regnskaps- og lønnsteamet hos Greenstep Norge AS. Hennes omfattende erfaring vil bidra til å sikre at selskapet opprettholder en høy standard for regnskapspraksis og leverer førsteklasses tjenester til kundene.

Mitt mål med Greenstep er å sørge for at vi leverer topp kvalitet til alle våre kunder. Det skal føles annerledes å være kunde hos oss, sier Heidi.

Med Kronberg ombord er Greenstep Norge AS godt rustet for å møte fremtidige utfordringer og muligheter innen regnskaps- og lønnstjenester. Hennes innsikt og lederegenskaper vil være en verdifull ressurs for selskapet i tiden som kommer.

Forfatteren genererte teksten delvis med AI og har revidert og redigert innholdet.


Om Greenstep:

Greenstep er en familiebedrift og en ekspertorganisasjon med tjenester innen CFO, regnskap, lønn, skatte- og forretningsjus, HR, bærekraft, ERP-systemer, dataanalyse og automatisering. Vi har hatt en organisk vekst siden oppstart i 2010 og er nå +700 medarbeidere, alle med en felles målsetning om å hjelpe vekstbedrifter til å bli ledende innen sine respektive bransjer. Greenstep er også opptatt av en bærekraftig fremtid for miljø og samfunn og kombinerer sosial, miljømessig og økonomisk bærekraft på alle de steder bedriften opererer. Greenstep har i dag virksomhet i Finland, Sverige, Norge og Estland. I andre land betjener Greenstep sine kunder gjennom MSI Global Alliance. Nettverket er et av de største i verden, med mer enn 250 uavhengige medlemsbedrifter for økonomistyring, lønn, skatt og juridiske tjenester fra over 100 land.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*