CEO Thomas Ingelath i Polestar samarbeider med Harila(Foto: Youtube)

Det svenske elektriske bilmerket Polestar styrker tilstedeværelsen ytterligere i Nord-Norge og inngår avtale med Harila i Finnmark. Med den nye avtalen vil Polestar tilby servicetjenester i Alta og Vestre Jakobselv (Vadsø).

– Vi skal gjøre det enkelt for kundene våre å ta miljøvennlige valg. Det er derfor utrolig viktig for oss å tilby sømløs service til kundene våre i nord, og samarbeidet med Harila vil være med på å sikre nettopp dette. Vi vet vi har mange kunder i Finnmark som har ventet på en slik avtale, og vi gleder oss stort over å kunne annonsere samarbeidet, sier Alexander Hørthe, Norgessjef i Polestar.

Med økt tilstedeværelse, gode service-avtaler og stadig utbedring av ladenettverket, kan man trygt si at el-bil skiftet også har kommet til Finnmark.

– Vi ser frem til å hjelpe Polestar kundene i vårt distrikt og ikke minst til samarbeidet. Selv mener vi det er naturlig at vi og Polestar gjør dette sammen i Finnmark da vi allerede i dag sitter på den nødvendige kompetansen, i tillegg til at vi har et levende engasjement for å ha fornøyde kunder, sier Glenn Tore Harila, daglig leder i Harila AS.

Lokalt elbil-engasjement

Polestar har gjort flere tiltak for å spre elbil-entusiasme i Nord-Norge. I sommer har bilmerket lokale spesialister i sommerjobb i en rekke byer i nord, deriblant Alta og Mo i Rana i Finnmark. Spesialistene har Polestar 2 som arbeidsplass og kjører bilen til kunder som har booket testkjøring. Under testkjøringen svarer de på alle spørsmål man måtte ha om Polestar og el-bil generelt, og er behjelpelig med eventuell konfigurasjon og bestilling.

– Vi opplever at engasjementet og kunnskapen rundt el-bil i nord er veldig høyt. Det er utrolig gøy å snakke elbil og treffe kunder i hele Nord-Norge og vi gleder oss til fortsettelsen, avslutter Hørthe i Polestar.

CEO Thomas Ingelath med en Polestar-modell(Foto: Volvocars)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*