Kristoffer Lunde går til Dea Asset Management(Foto: Dea)

Kristoffer Lunde er ny Head of Transactions Norway i DEAS Asset Management og får ansvaret for å lede selskapets norske transaksjonsavdeling som har vært ansvarlig for transaksjoner for mer enn 300 millioner euro årlig de siste fire årene.

Kristoffer har mer enn 10 års erfaring med eiendom fra Aberdeen Standard Investment og DEAS Asset Management, og han har de siste fire årene vært en viktig del av transaksjonsavdelingen.

«Jeg ser frem til å fortsette reisen med DEAS Asset Management og levere solide resultater for våre investorer. Jeg har jobbet tett med Jens-Petter i mange år, og kommer til å bygge videre på den gode plattformen han har etablert. Med stigende renter forventer vi å se økende yielder fremover, samtidig kan noe av verdiendringen nøytraliseres av et solid utleiemarked og vekst i leieprisene. Vi har tilgjengelig kapital som skal investeres på kort sikt, så vi vil følge utviklingen i markedsprisingen nøye», sier Kristoffer Lunde.

Kristoffer vil ta over som Head of Transactions Norway fra 1. september da Jens-Petter Guthus i løpet av høsten forlater selskapet for å søke nye utfordringer og tiltrer ny stilling 1. november.

«Vi er heldige som har et svært kompetent internt miljø vi kan rekruttere fra, der ansatte får mulighet til å vokse inn i nye roller og bygge karriere. Vi ønsker Guthus suksess i sin nye rolle som adm. direktør i DNB Næringsmegling, samtidig som vi har stor tro på at vi vil stille sterkt i transaksjonsmarkedet med Lunde ved roret», sier administrerende direktør Thomas Wolff.

DEAS Asset Management har transaksjonsavdelinger i Oslo, Stockholm, Helsinki og København.

Ønsker du å vite mer, kontakte
Thomas Wolff, CEO, DEAS Asset Management Norway, mobil (+47) 48 26 77 69

Om DEAS Asset Management
DEAS Asset Management er en ledende nordisk leverandør av tjenester innenfor fondsforvaltning, investeringsforvaltning og kapitalforvaltning av eiendom i Norden.
Som partner for institusjonelle investorer, investeringsselskaper og fondsforvaltere (nasjonale og internasjonale) tilbyr vi tjenester innenfor fond, investering og kapitalforvaltning, samt utviklings-, transaksjons- og rådgivningstjenester.
Med åtte kontorer i Sverige, Norge, Finland og Danmark har vi en sterk nordisk tilstedeværelse med inngående lokal kompetanse. Dette gir våre investorer full tilgang til eiendomsinvesteringer i alle de nordiske landene via fond, fellesforetak eller som adskilte mandater.
Vårt team med mer enn 100 investeringseksperter har en dokumentert merittliste når det gjelder å levere attraktiv avkastning i alle markedssegmenter: kontor, bolig, handel og logistikk.
Med en helhetlig tilnærming til eiendoms- og porteføljeoptimering, herunder også innenfor ESG og digitalisering, leverer et spesialisert og erfarent team kyndig rådgivning i hele verdikjeden innenfor fast eiendom fra kjøp, forvaltning og salg – uansett investeringsstrategi og risikoprofil (core, core+ og value-add).
Samlet sett er eiendomsporteføljen i dag verdsatt til mer enn 9 milliarder euro AUM (kapital under forvaltning) og består av mer enn 450 eiendommer i alle markedssegmenter med i overkant av 3 millioner m² totalt i Norden.
DEAS Asset Management er en del av DEAS Group som eies av Montagu Private Equity, et ledende europeisk PE-fond.

www.deas-asset.com

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*