F.v.: Vivi Måhede Gevelt, Odd Arild Grefstad og Jenny Rundbladh(Foto: Caroline Næss)

Vivi Måhede Gevelt (39) er ansatt som ny administrerende direktør i Storebrand Livsforsikring AS, og konserndirektør i Storebrand for området Bedriftsmarked Norge. Hun kommer fra stillingen som leder for Service og Oppgjør. Vivi tar over etter Geir Holmgren, som begynner som konsernsjef i Gjensidige.

I Sverige tar Jenny Rundbladh (45) over som administrerende direktør i Storebrands svenske datterselskap, SPP Pension & Försäkring AB. Jenny har frem til nå hatt rollen som salgsdirektør. Jenny tar over etter Staffan Hansén, som blir ny administrerende direktør i Tredje AP-fonden (AP3).

– Jeg er veldig fornøyd med å at Vivi og Jenny har takket ja til å bli med å lede Storebrand videre. Jeg er stolt av at Storebrand har så sterke og dyktige ledere internt som kan tre inn i utfordrende og spennende roller, sier Grefstad.

Vivi Måhede Gevelt er utdannet Siviløkonom fra NHH og har i tillegg blant annet en master i Teknologi og ledelse fra NTNU. Hun har vært på ledertalentlistene til både Kapital og E24.

Jenny Rundbladh har en mastergrad i psykologi fra Lulea University of Technology, og har også utdannelse innen ledelse fra Harvard.Storebrand er et nordisk finanskonsern som leverer økonomisk trygghet og frihet til privatpersoner og bedrifter. Vi ønsker å tilby bærekraftige løsninger og motivere våre kunder til å ta gode økonomiske valg for fremtiden: sammen skaper vi en fremtid å glede seg til, sier konserndirektør Odd Arild Grefstad til Nordens Nyheter.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*