Hafslund-Eco Vannkraft( Foto: Mynewsdesk)

Som følge av at Hafslund, E-CO Energi og Eidsiva Vannkraft nå er blitt Hafslund E-CO, er det gjort noen endringer av foretaksnavn. E-CO Energi AS skifter navn til Hafslund E-CO Vannkraft AS og Eidsiva Vannkraft AS skifter navn til Hafslund E-CO Vannkraft Innlandet AS. Til daglig vil all virksomhet fremstå som Hafslund E-CO.

I de sammenhenger hvor det er nødvendig å benytte formelle foretaksnavn, eksempelvis ved fakturering, avtaleinngåelser etc., så skal følgende foretaksnavn benyttes:

OrganisasjonsnummerTidligere foretaksnavnNytt foretaksnavn
976894677E-CO Energi ASHafslund E-CO Vannkraft AS
887396752Eidsiva Vannkraft ASHafslund E-CO Vannkraft Innlandet AS
920596509Hafslund E-CO ASIngen endring

Endringene er vedtatt på generalforsamling i de respektive selskaper og er meldt til Brønnøysundregistrene.

Inntil felles posthåndtering og sentralbord er på plass vil følgende kontaktinformasjon gjelde:

NavnPostadresseSentralbord
Hafslund E-CO ASPostboks 990 Skøyen 0247 OSLO22 43 50 00
Hafslund E-CO Vannkraft AS
(tidligere E-CO Energi AS)
Postboks 1050 Sentrum 0104 OSLO24 11 65 00
Hafslund E-CO Vannkraft Innlandet AS
(tidligere Eidsiva Vannkraft AS)
Postboks 4100 2307 Hamar06262

Hafslund E-CO Vannkraft AS eies 57,2 prosent av Hafslund E-CO AS og 42,8 prosent av Eidsiva Energi AS. Hafslund E-CO Vannkraft Innlandet AS er et heleid datterselskap av Hafslund E-CO Vannkraft AS.

Om Hafslund E-CO

Hafslund E-CO er et av Norges største og mest tradisjonsrike kraftkonsern med røtter tilbake til 1892. Hver dag går mer enn 400 ansatte på jobb for å realisere visjonen om en fornybar og fullelektrisk fremtid. Hafslund E-CO eier vannkraftverk i Aurland, Hallingdal, Innlandet og Østfold, og drifter en produksjon på nærmere 21 TWh. Det er nok strøm til å kunne forsyne over halvparten av Norges befolkning med ren, fornybar vannkraft.

Hafslund E-CO kontrollerer 50 prosent av aksjene i Eidsiva Energi, og eier dermed halvparten av Norges største nettselskap, med om lag 900 000 kunder, i tillegg til virksomheter som driver med bredbånd og fjernvarme.

Gjennom forretningsområdet, Ny Energi, jobber Hafslund E-CO med innovasjon og forretningsutvikling for å sette fart på elektrifiseringen av Norge. Ny Energi gjør investeringer i banebrytende teknologi, har spennende interne prosjekter og aktivt eierskap start-ups som ligger lengst fremme på sine felt. Hafslund E-CO har en klar vektsstrategi for årene som kommer. Konsernet har kontorer flere steder i landet. Hovedkontoret ligger på Skøyen i Oslo.

Pressekontakt mot media og myndigheter i Hafslund E-co,Vannkraft AS , Per Storm Mathisen

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*