DEA`S økonomiske rapport for 2022 markerer et avgjørende og viktig øyeblikk for hele DEAS Group med et «tilfredsstillende» resultat tross internasjonal krise, ettersom samarbeidet skjer i henhold til en mer digital strategi for videre vekst i 2023, sier konsernsjef Rikke Lykke i DEAS Group.

DEAS Group oppnådde en inntektsøkning på 17,5 % i 2022 sammenlignet med 2021. Omsetningen utgjorde €122,7 millioner sammenlignet med €104,5 millioner i 2021, og EBITDA økte med 32%. Dette tilsvarer en EBITDA-margin på 11,5 % av omsetningen, sammenlignet med 5,5 % i 2021.

Finansrapporten for 2022 markerer også det første hele regnskapsåret for konsernsjef Rikke Lykke, som tiltrådte i august 2021. DEAS Group har identifisert nye muligheter og utviklet innovative løsninger, og løftet en rekke nye initiativ og tiltak som har gjort selskapet til et av den mest innovative i eiendomsbransjen.

Høy inflasjon og stigende renter

«Vi anser årets resultat som tilfredsstillende. Siden første kvartal i fjor har vi vært i et vanskelig marked med krig i Ukraina, høy inflasjon og stigende renter. DEAS Group er forpliktet til å levere best mulig service til våre investorer og leietakere. Og vi vil fortsette å jobbe for ambisiøs utvikling, sier Rikke Lykke.

Å fortsette å sikre fremgang for DEAS Group er blant annet å tiltrekke og opprettholde mangfold og mangfold i arbeidsstyrken.

«Vi tror at mangfold er en nøkkel til innovasjon og vekst, og derfor har vi et sterkt fokus på å rekruttere og beholde ansatte med ulik bakgrunn og demografi samt med ulik kompetanse, kompetanse og perspektiver. I 2023 vil vi fokusere på mangfold. som en avgjørende faktor for innovasjon, nyansering og dynamikk, sier Rikke Lykke.

ESG-rapport 2022: Sosiale og miljømessige initiativer driver DEAS Group fremover

DEAS Group lanserer også selskapets CSR-rapport for 2022, som også viser fremgang på flere beregninger. Og på flere områder har selskapet nådd mål flere år frem i tid.

«Dette er tredje året vi rapporterer om ESG-målinger i DEAS Group, og vi er stolte over at vi faktisk har oppnådd flere av våre mål allerede i 2022. Det har vært en glede å følge alle våre dyktige kolleger bidra til å skape verdier for våre investorer og leietakere samtidig som de tar opp sosiale og miljømessige utfordringer, sier Rikke Lykke.

Tre årsverk frivillig arbeid

I 2022 fokuserte DEAS Group på Social Impact blant annet gjennom sitt partnerskap i RealCare – en ideell organisasjon opprettet av aktører i eiendomsbransjen – og tilbyr nå alle ansatte å bruke en fullt betalt arbeidsdag per år til frivillig arbeid av deres valg. Dette gir DEAS Groups ansatte mulighet til å bidra med totalt tre årsverk frivillig arbeid.

I 2022 fokuserte DEAS Group også på en rekke initiativer innen energireduksjon og biologisk mangfold, blant annet etablerte selskapet sitt eget team som ga råd om biologisk mangfold og utviklet en biologisk mangfoldsindeks som måler effekten av prosjekter som fremmer biologisk mangfold.

I samarbeid med investorer jobber selskapet med sertifiseringer som et verktøy for å redusere energiforbruket. I 2022 oppnådde partnerne at 12,4 % av kvadratmeterne forvaltet av DEAS Group var sertifisert i henhold til internasjonalt anerkjente standarder som DGNB, Svanemerket og BREEAM. Målet var 10 % innen 2025

Les mer om DEAS Groups strategi for bærekraft, spesifikke mål og fokusområder i CSR-rapporten for 2022: https://deasgroup.com/csr-esg.

For mer informasjon

Kontakt Camille Berner, Group Vice President, Marketing & Communications, telefon 27 90 15 50, mail cbe@deas.dk

Om DEAS Group

DEAS Group (DEAS Holding A/S) er en nordisk ende-til-ende strategisk partner som dekker hele verdikjeden for eiendom i de viktigste eiendomssektorene.

DEAS Group fungerer som en partner for nasjonale og internasjonale investorer over hele Norden samt andre interessenter under to separate varemerker: DEAS Asset Management A/S og DEAS A/S, begge heleide selskaper i DEAS Group.

Med basis i 3 overordnede fokuspunkter ‘Stakeholder Management’, ‘Social Impact’ og ‘Innovation’ tilbyr et dedikert team av 1000 eiendomsmeglere med dyp lokal markedsekspertise rådgivning og tradisjonelle eiendomsforvaltningstjenester som transaksjonsrådgivning og kapitalforvaltning som samt utvikling, teknisk byggrådgivning, klima- og bærekraftrådgivning, og offentlig-private partnerskap (OPS).

Tilstede i åtte nordiske byer med en total portefølje under forvaltning på +2 600 eiendommer i de viktigste eiendomssektorene med totalt 13 millioner kvm til sammen en forvaltningskapital på EUR +39 milliarder i Norden. DEAS Group eies av Montagu Private Equity, et ledende europeisk private equity-selskap. Kilde: www.deasgroup.com

Konsernsjef Rikke Lykke i DEASGROUP.COM.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*