Nå kan ChargeNodes kunder lade bilen med Europas mest brukte parkeringsapp. Denne utvidede tjenesten innebærer at det vil bli mulig å lade med Easyparks app på ChargeNodes anlegg.

ChargeNode har inngått et partnerskap med Easypark, som har Europas mest brukte parkeringsapp. Samarbeidet innebærer at ChargeNodes kunder kan tilby sluttbrukerne å starte, stoppe og forlenge sin lading med Easyparks app. Livet med bilen blir litt enklere med både parkering og lading i en og samme app. 

Dette er et samarbeid som er av største interesse for kunder som har installert eller planlegger å installere ladesystemer for offentlig eller halvoffentlig lading. Samarbeidet er i tråd med både ChargeNode og Easyparks visjon om å forenkle elbilladingen og bidra til en bærekraftig fremtid.

ChargeNodes smarte ladesystem for storskala elbillading bygger på en egenutviklet ladeteknologi der flere biler deler på en sentralisert ladesentral og bare ladeuttak plasseres ved hver p-plass.

Programvaren fordeler tilgjengelig ladeeffekt ut fra antall tilkoblede biler, avreisetider, bilenes ladekapasitet og ønsket lading. Uten at man trenger å øke effektuttaket fra en bygning. ChargeNode er også forhandler av ladebokser fra ledende produsenter som kobles opp til samme ladetjeneste som ChargeNodes egenutviklede ladesystem.

– Vi er veldig glade for muligheten til å samarbeide med EasyparkMed vårt samarbeid gjør vi det enklere for våre kunder å betale for ladingen.

Kristian Sandahl, CPO og grunnlegger ChargeNode.

– I Easypark synes vi at det skal være enkelt å lade elbiler. Vår ambisjon er derfor at vi hele tiden skal øke tilgjengeligheten av elbillading. Sammen med ChargeNode kan vi bidra til en bærekraftig fremtid og samtidig forenkle hverdagen for alle som kjører elbil.

Anders Bäck, Sverigesjef Easypark.

For en raskere utvikling mot et fossilfritt samfunn

Om fremtiden vet vi ikke mye, men vi kan bidra til å forme den på beste og mest ansvarsfulle måte. Vårt bidrag er elbillading. En stor forandring og et lite bidrag fra oss mot en bærekraftig fremtid. Med den overbevisningen ble ChargeNode grunnlagt i 2016. Tre år senere ble den første prototypen installert og i dag er ChargeNode en ledende aktør innen elbillading i Sverige og øvrige skandinaviske land.

Vi tilbyr en helhetsløsning som forenkler elbillading på alle plan, til alle. Overalt. Med en innovativ ladeteknologi som er skalerbar, bærekraftig og smart. Og maskinvare som kan tilpasses for alle typer parkeringsplasser.

Våre produkter og anlegg skal ha lang levetid og brukes med minst mulig ressurser. Vi har en tidshorisont på 20 år, i den grad det er mulig å anslå hvordan verden ser ut når vi nærmer oss år 2050. En svimlende, men oppmuntrende tanke.

Det innebærer at vi hele tiden investerer i nye samarbeider og tette relasjoner, med våre kolleger, partnere, leverandører og kunder. Sammen kan vi drive omstillingen til et mer fossilfritt samfunn.

För mer informasjon kontakt

Kristian Sandahl, CEO ChargeNode Group AB
+46 709 115 266
kristian@chargenode.eu

Lina Lindahl Communications Manager Easypark
+46 (0)76 535 66 63
lina.lindahl@easypark.net

Om Easypark 

Easypark er et ledende globalt parkingtech-selskap som har en visjon om å gjøre byene mer levende. Takket være prisbelønt teknologi har Easypark Group forenklet parkering siden 2001 og hjelper i dag bilførere med å spare tid og penger ved å finne og håndtere parkering samt elbillading. Dessuten gjør Easypark det enklere for bedrifter, parkeringsoperatører, byggeiere og byer å administrere, planlegge og fatte datadrevne beslutninger. Easypark Group eier og utvikler appene Easypark, PARK NOW, ParkMobile, RingGo og Park-line og finnes i over 3 200 byer i mer enn 20 land. Besøk www.easyparkgroup.com for de seneste nyhetene.

Om ChargeNode

ChargeNode ble grunnlagt i 2018 med overbevisning om at nye innovative løsninger er nødvendig for å løse dagens utfordringer med storskala elektrifisering. Løsningen er en egenutviklet kanal og lyspullerter samt ladebokser som sammen med en god ladetjeneste gir kundene jevn service, support, betalingsløsning og fakturering. Og som også kan integreres i eksisterende ladeanlegg. www.chargenode.eu

Christian Sandahl, Evenode fotografert av Evenode/EasyPark..

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*