Vil du dra på bilferie med leiebil(Foto: Pixabay)

Som nordmann får man ofte høre at nordmenn er glade i å spille casinospill, men det betyr ikke at det er det eneste nordmenn er glad i. Nordmenn er også glade i å dra på ferie. Dette er noe mange nordmenn gjør en eller flere ganger i året.

Hvordan nordmenn liker å feriere kan variere. Mens noen liker å sette seg på et fly for å tilbringe en uke i varmere strøk, er det noen som foretrekker å trykke gassen i bånn på vei mot et reisemål som for dem føles minst like eksotisk.

Men Norge er kjent for å være et langstrakt land. Det vil si at man forplikter seg til å sitte i bil i mange timer, for eksempel hvis man skal fra Nordkapp i Finnmark til Oslo på Østlandet. Men det finnes en enkel løsning. Du kan nemlig leie deg en personbil på sluttdestinasjonen her: https://sunndalbilutleie.no/leie/personbil/!

I denne artikkelen skal vi se nærmere på hvor vidt du bør gå for bilferie eller leiebil.

Å dra på bilferie

Det å dra på bilferie har sin egen sjarm, men det betyr ikke at det er noe som passer for alle. En bilferie innebærer som nevnt mange timer i bil og mange timer på veien. Dette gjelder nesten uavhengig av hvor du reiser, enten du vil dra på bilferie i Norge eller i Europa.

Det er både fordeler og ulemper med å dra på bilferie. Å dra på bilferie kan være kjempegøy og du har alt du trenger på et sted, men det er også tidkrevende. I tillegg kan det også være litt kjedelig i korte eller lengre perioder.

Lei en personbil

Det er veldig mange som bestemmer seg for å ta bilen fatt rett og slett fordi det er enklere. Men grunnen til at veldig mange tror det, er at de ikke har gjort en undersøkelse som har vært grundig nok. Hva med å leie en personbil på sluttdestinasjonen?

La oss si at du skal reise fra Nordkapp i Finnmark til Oslo på Østlandet. Du vurderer å kjøre din egen bil dit fordi det å sette seg inn i kollektivtilbudet virker som et eneste stort ork. Men her finnes det altså et alternativ.

Om du ikke vil sette deg inn i Oslos kollektivtilbud kun for noen dager, så er ikke det ensbetydende med at du må kjøre bilen dit. I stedet kan du leie en personbil i hovedstaden og få den samme opplevelsen, men uten å måtte stresse med å kjøre Norge på langs!

Covid 19 lurer bak hvert eneste hjørne( Foto: Pixabay)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*