Azets, en ledende leverandør av forretnings- og regnskapstjenester, er glade for å informere om et nytt partnerskap med Unimicro, en anerkjent leverandør av regnskaps- og lønnssystemer. Den nyskapende avtalen markerer begynnelsen på et spennende samarbeid for å levere avanserte løsninger til Azets sine kunder. Vi er veldig fornöyd med denne avtalen , sier adm.dir. Runar Leite i Azets Norge.

Unimicro vil levere en skybasert plattform med Azets’ merkevare til kundene. Teamene fra Azets og Unimicro har kommet godt i gang, har fint samarbeidsklima og ser frem til å jobbe tett sammen i tiden som kommer. Testfasen er allerede i gang, og Azets’ dedikerte team har startet prosessen med å implementere løsningen for å optimalisere lønnsprosesser. Adm. dir. Kjartak Bruås Solvi i Unimicro er også godt fornöyd, skriver Nordens Nyheter.

Den pågående testfasen har vist lovende resultater, og flere selskap er i ferd med å onboarde på den innovative løsningen. Dette signaliserer en positiv retning for fremtidige implementeringer og understreker den planleggingen som er lagt ned i partnerskapet.

“Vi er veldig fornøyde med denne avtalen med Unimicro,” sier Runar Leite, administrerende direktør i Azets Norge, og fortsetter: “Sammen med Unimicro ser vi frem til å tilby kundene våre et avansert og effektivt lønnssystem som vil møte de stadig skiftende behovene i dagens forretningsmiljø.”

Kjartan Brurås Solvi, administrerende direktør i Unimicro, sier: “Vi er stolte over å bli valgt som leverandør av systemet Azets skal levere i markedet. Dette er en veldig god bekreftelse på at vi leverer brukervennlighet, kvalitet og det fremste innen teknologi. Nå er vi i gang med å rulle ut i testfase, og vi ser frem til å utvikle dette samarbeidet i tiden fremover.”

Avtalen markerer begynnelsen på en ny epoke for Azets og Unimicro, og begge parter er forpliktet til å levere kvalitetsløsninger som vil styrke kundenes forretningsprosesser. Det er forventet at dette samarbeidet vil gi betydelige fordeler for begge organisasjonene og deres kunder.

Mediekontakter Azets:

Sara Aadnesen, PR og kommunikasjon Azets
sara.aadnesen@azets.com
+47 90600759


Runar Leite, administrerende direktør Azets Norge
runar.leite@azets.com
+47 47202047

Mediekontakter Unimicro:

Ingrid Haraldseide, Prosjektleder
ingrid@unimicro.no
+47 93 01 45 25

Kjartan Solvi, Administrerende direktør
kjartan@unimicro.no
+47 48 11 99 66

Om Azets Group
Azets er en internasjonal outsourcing-, compliance- og rådgivningsgruppe. Våre 7600 ansatte hjelper 100 000 kunder gjennom vårt nettverk av kontorer i Norden, Storbritannia og Irland. Azets Group ble grunnlagt i 2016 og har vokst betydelig til å bli en av de største teknologiaktiverte leverandørene av profesjonell rådgivning, finans og regnskapstjenester til små, mellomstore og store bedrifter i Norge og globalt. Azets.com

Om Unimicro
Ledende norsk leverandør av brukervennlige regnskapssystemer til norske bedrifter – og regnskapskontor. Har hovedkontor i Modalen utenfor Bergen med og +30 års fartstid i regnskapsbransjen. Er 115 ansatte fordelt på kontorer i Modalen, Haugesund, Bergen, Oslo, Stavanger, Molde og Trondheim. Tilbyr førsteklasses teknologi, høy kundetilfredshet og funksjoner som dekker hele markedet. Har også utviklet en komplett regnskapsløsning som hyllevare til banker og andre aktører, og leverer for eksempel DNB Regnskap og Sparebank 1 Regnskap til bankene som de igjen tilbyr i markedet. Unimicro.no

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*