Runar Leite, administrerende direktør i Azets Norge og styreleder i Azets Consulting og Caroline Hordvik, administrerende direktør i Azets Consulting. Karabingruppen og Azets Advisory har endret navn til Azets Consulting.

FacebookLinkedInTwitterLast ned som PDF

Azets styrker rådgivnings- og konsulenttilbudet i Norge og internasjonalt, tar opp konkurransen med de fire store. – Vi løper fortere enn våre konkurrenter, sier Caroline Hordvik, administrerende direktør i Azets Consulting.

  • Azets ønsker å skalere Azets Consulting og øke sin andel av det norske rådgivnings- og konsulentmarkedet.
  • Caroline Hordvik, administrerende direktør i Azets Consulting: «Som Azets Consulting skifter vi gir og tar opp kampen om kundene med de fire store. Over halvparten av teamet har mer enn ti års erfaring og en ledelsesfilosofi som verdsetter innovasjon nedenfra,” sier Hordvik og fortsetter: «Vi er de nye utfordrerne. Gjennom en flat struktur og rask tilpasning, løper vi fortere og når lenger. Vårt mål? Å snu opp ned på forventningene til det tradisjonelle konsulentmarkedet.»
  • Azets Consultings tjenester fordeler seg på følgende fagområder:

    – CFO Advisory
    – Corporate Finance
    – Transformation, Digitalisation & Strategy
    – Customer Insight & Design
    – People, Culture & Organisation

Caroline Hordvik, Administrerende direktør i Azets Consulting.

Innovasjon og påvirkning fra innsiden


Azets lanserer Azets Consulting som sin nye internasjonale rådgivnings- og konsulenttjenestetilbyder i Norge. I et marked preget av tradisjonell tenkning, lanserer Azets Consulting en frisk tilnærming til rådgivningstjenester i Norge og internasjonalt, ledet av Caroline Hordvik. Azets Consulting, tidligere Karabingruppen og Azets Advisory, signaliserer ikke bare et nytt navn, men et mål om å tilføre noe nytt til bransjen: En dynamisk struktur, en flat organisasjon og en ambisjon om å vende opp ned på det etablerte.

“Vår filosofi gir våre kunder et forsprang. Våre konsulenter er tett på kundene, lydhøre og løsningsorienterte. Vi løper ikke bare fortere enn våre konkurrenter – vi løper med en selskapsstruktur og en ledelsesfilosofi som favoriserer smidighet og tilpasningsevne. Vi har samlet de skarpeste hodene og det gjør oss i stand til å løse de mest komplekse problemstillingene for våre kunder,” sier Caroline Hordvik.

«Vi respekterer de fire store, men vi er her for å redefinere markeder,» sier Runar Leite, administrerende direktør i Azets Norge og styreleder i Azets Consulting. «Azets Consultings strategi er klar – vi kombinerer dybdekunnskap med en progressiv tilnærming for å støtte våre kunder gjennom hver fase av vekst og utvikling,» sier Leite.

Fra tradisjon til transformasjon


Med dette fullføres integrasjonen etter oppkjøpet av Karabingruppen i 2022. Azets Consulting planlegger å øke sin andel av det norske rådgivnings- og konsulentmarkedet. Veksten skjer gjennom spesialiserte konsulenttjenester til de største selskapene, og ønsket om å være et alternativ til de største konsulentselskapene i Norge og internasjonalt. Azets Consulting har 160 ansatte, og allerede en sterk posisjon hos store norske aktører.

Caroline Hordvik sier: «Karabingruppen og Azets Advisory har hatt sterk organisk vekst og blitt et ledende norsk miljø og en utfordrer til de fire store. Nå, som Azets Consulting, vil vi fortsette på denne vekstreisen, videreutvikle våre ekspertiseområder og bygge team med spesialister for å støtte de nye og skiftende behovene til våre kunder».

Runar Leite, administrerende direktør i Azets Norge og styreleder i Azets Consulting, kommenterer:

«Azets er svært fornøyd med denne satsningen. Som selskap har vi en dyp forståelse av dynamikken i alle typer bedrifter og har en forpliktelse til å støtte veksten til kundene våre. Azets Consulting skaper med dette meningsfulle jobbmuligheter innen rådgivning med direkte eksponering og en klar retning for utvikling.»

Mediekontakter:

Sara Aadnesen, PR og kommunikasjon Azets, sara.aadnesen@azets.com, +47 90600759

Shaun Staff, konsernsjef ekstern kommunikasjon, shaun.staff@azets.co.uk, +44 7515 789 306

Caroline Hordvik, administrerende direktør Azets Consulting, caroline.hordvik@azets.com, +47 95720397

Runar Leite, administrerende direktør Azets Norge og styreleder Azets Consulting, runar.leite@azets.com, +47 47202047

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*