T.Alexander Lystad blir ny teknologidirektør(Foto:CIsion/Visma

Visma, en ledende leverandør av virksomhetskritisk skyprogramvare, kunngjør utnevnelsen av T. Alexander Lystad som ny Chief Technology Officer (CTO).

Lystad begynte i Visma som programvareutvikler i 2012. Siden 2021 har han hatt stillingen som direktør for Cloud & Engineering, og rådgiver Visma-selskaper på områder som programvarearkitektur og skyteknologi.

Som en av arkitektene bak Vismas metodikk for teknisk due diligence, har han ledet mer enn 100 slike prosesser knyttet til Vismas oppkjøp de siste årene. Lystad er også styremedlem i flere Visma-selskaper, inkludert Beeple, Therapieland og Visma Eiendom.

«Jeg er begeistret for å ta på meg rollen som CTO i Visma. Vi er et ledende skyprogramvareselskap, og jeg tror Visma er perfekt satt opp for fortsatt suksess i denne raskt skiftende verden. Jeg ser frem til å samarbeide med mine dyktige og lidenskapelige kolleger for å sikre at vi omsetter våre fortrinn til innovative produkter som har en positiv innvirkning på samfunnet, sier Lystad.

«Jeg er glad for å ha T. Alexander Lystad på plass som vår nye CTO, og spesielt glad for at vi fant den rette kandidaten internt. Alex og teamet hans vil sørge for at Visma fortsetter å bruke den nyeste og mest avanserte teknologien for å levere smart og sikker programvare til våre kunder”, sier Merete Hverven, administrerende direktør i Visma.

Lystad etterfølger Christian Westlye Larsen, har bestemt seg for å forfølge en mulighet utenfor Visma.

Merete Hverven er toppleder i det norske it-selskapet Visma. Foto: PR / Visma

For mer informasjon, vennligst kontakt:

Lage Bøhren, kommunikasjonssjef +47 921 57 801

lage.bohren@visma.com

Om Visma

Visma er en ledende leverandør av virksomhetskritisk skyprogramvare, med en omsetning på € 1,73 milliarder i 2021, 13 000 ansatte og 1,4 millioner kunder over hele Europa og Latin-Amerika. Ved å forenkle og automatisere arbeidet til virksomheter og organisasjoner av alle størrelser, muliggjør vi et mer effektivt og velstående samfunn. Besøk oss på visma.com.

Denne informasjonen ble brakt til deg av Cision http://news.cision.com

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*