Programvareselskapet bak Legis 365, Danmarks ledende administrasjonsprogramvare for advokatfirmaer, slutter seg til Visma Group. Grunnlagt av Leif Lindås i 1998, iVISION tilbyr omfattende, intuitive og brukervennlige IT-løsninger for danske advokater. Det skybaserte administrasjonssystemet Legis 365 effektiviserer arbeidet til mer enn 300 danske advokatfirmaer ved å samle klient- og saksbehandling, e-postintegrasjon, dokumenthåndtering, tidsregistrering og fakturering i én skybasert løsning.

For Visma, Europas ledende leverandør av virksomhetskritisk programvare, markerer oppkjøpet også konsernets første inntreden i det juridiske teknologimarkedet. Legis 365 tillater allerede integrasjon med andre Visma-programvareløsninger som e-conomic (regnskap), Sproom og Creditro (elektronisk fakturering), som automatiserer bedrifters prosesser for å bekjempe hvitvasking og svindel. «Vi er veldig glade for å ønske iVISION velkommen til Visma. Leif Lindås og partnere har skapt en sunn virksomhet med en moderne og fleksibel løsning som virkelig utfordrer de konvensjonelle systemene på markedet.

Tilskudd til ökosystem

Dette gjør dem til et verdifullt tilskudd til Vismas økosystem, og vi ser flotte potensial i større utnyttelse av synergiene mellom Legis 365 og Vismas andre virksomhetskritiske programvareløsninger, til fordel for både nåværende og potensielle kunder», sier Mikael Westöö, forretningsområdedirektør i Visma. Økt omfang Frem til nå har iVISION fokusert på små og mellomstore advokatfirmaer. Med erfaringen og ressursene til Visma i ryggen er det et stort potensial for vekst ved å se mot bransjens større aktører, samt andre typer prosjektorienterte bedrifter og konsulenthus i andre bransjer. «Opp gjennom årene har vi hjulpet mange små advokatfirmaer på deres digitaliseringsreise, bort fra papirfylte kontorer og inn i skyen. Nå er vi klare for neste steg sammen med Visma, hvor vi ser frem til å utvikle vår løsning og ytterligere styrke samarbeidet med både e-conomic og Creditro” sier Jesper Byskov, partner i iVISION. com

Om Visma

Om Visma Visma er en ledende leverandør av virksomhetskritisk skyprogramvare, med en omsetning på € 2,06 milliarder i 2022, 15 000 ansatte og 1,6 millioner kunder over hele Europa og Latin-Amerika. Ved å forenkle og automatisere arbeidet til virksomheter og organisasjoner av alle størrelser, muliggjør vi et mer effektivt og velstående samfunn. Besøk oss på visma.com. Om iVISION iVISION er et dansk programvareselskap som med rettssystemet Legis 365 fokuserer på å gjøre arbeidet enkelt og effektivt i advokatfirmaer og juridiske avdelinger. Med den nyeste teknologien og et smart og intuitivt system. Legis 365 brukes av over 300 danske advokatfirmaer. Les mer på www.legis365.dk Denne informasjonen ble brakt til deg av Cision http://news.cision.

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt: Astrid Zimmer Nielsen, nasjonal PR- og kommunikasjonssjef, Visma Danmark Tlf.: +45 3151 2587 astrid.zimmer@visma.com.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*