Oskar Petterson, daglig leder i Consentinno Norway(Foto: Consentino/Mynewsdesk)

Oskar Petterson har tatt over som ny daglig leder hos Cosentino Norway. 36-åringen har allerede jobbet i Cosentino Scandinavia i Gøteborg siden 2019, og er dermed godt kjent med både systemene og Cosentinos merkevarer Silestone®Dekton® og Sensa®.

– Jeg ser et stort potensiale i å utvikle virksomheten med våre nåværende kunder. I tillegg er det en stor utvikling i fasade- og badesortimentet, forteller Oskar om det nye markedet han nå skal ta over styringen for.

Stillingene som Architect & Sales Manager Gøteborg og Builder Sales Manager Scandinavia, med ansvar for byggsegmentet for land som Finland, Sverige, Danmark, Norge, Estland, Latvia, Litauen Polen og Island har gitt Oskar solid erfaring som han tar med seg inn i sin nye rolle i Norge.

– I Norge har vi et team med mye erfaring, der flere har jobbet i Cosentino i mange år. I tillegg er det noen stillinger som er utlyst, og jeg gleder meg til å utvikle Cosentino sammen med dette dyktige teamet, forteller Oskar.

Det norske teamet består i dag av 11 personer. De fleste har utgangspunkt i hovedkontoret på Vestby i Viken, mens andre er på veien, eller har ansvar for andre landsdeler.

– Jeg ser frem til å bli bedre kjent med det norske markedet og at vi sammen med våre kunder kan vokse og gjøre stein til det nye normale i hjemmet, avslutter Oskar.

Høy design-kvalitet

Høy kvalitet, innovative overflater for arkitektur og design. Cosentino ligger bak de banebrytende merkene Dekton®, Silestone® og Sensa fra Cosentino®, som alle er ledende innen kategoriene kvarts, ultrakompakte og resirkulerte overflater.

Om Cosentino Group

Cosentino Group er et internasjonalt, familieeid selskap som produserer og distribuerer innovative overflater av høy kvalitet for design og arkitektur. Gruppen samarbeider med sine kunder og partnere for å levere løsninger som tilbyr design og verdi, og er en inspirasjon i livet til mange mennesker.

Dette målet er mulig takket være de ledende merkene i sine respektive segmenter – Silestone®, Dekton® og Sensa by Cosentino®. Teknologisk avanserte overflater som gjør det mulig å skape unike miljøer og design for hjemmet og offentlige steder.

Oskar Petterson kan kontaktes på e-post: opetersson@cosentino.com, kontor: +47 66 97 03 20, eller mobil: +46 72 402 39 35.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*