Visma girer opp satsingen på de regjerende mesterne av Tour de France, Giro d’Italia og Vuelta a España. Konsernsjef Vibeke Hverven i Visma er fotografert sammen med MD i Team Visma Richard Plugge, fotografert av Cision.

Etter en historisk sesong som inneholdt hele tre Grand Tour-seire, fortsetter Team Jumbo-Visma som Team Visma | Lease a Bike. Visma har vært tittelsponsor for laget siden 2019, men inntar nå en ledende rolle i sponsoratet fra 2024-sesongen.

«Vi er svært glade for å kunngjøre at Visma fortsetter som tittelsponsor for Jonas Vingegaard, Wout van Aert, Sepp Kuss, Marianne Vos, Fem van Empel og alle de andre fantastiske utøverne og ansatte som har utviklet seg til det beste sykkellaget verden noen gang har sett”, sier Merete Hverven, konsernsjef i Visma.

Lease a Bike eies av det nederlandske konsernet Pon og Volkswagen Financial Services, og har vært delsponsor for laget siden 1. januar 2023.

«Det har vært litt av en reise så langt, og vi ser allerede frem til neste kapittel sammen med vår nye sponsorpartner Lease a Bike», legger Hverven til.

Økende fotavtrykk i Europa

I takt med sykkellagets vekst og sportslige suksess har Visma befestet sin posisjon som en ledende leverandør av virksomhetskritisk programvare i Europa og Latin-Amerika. 

Bare de siste fem årene har konsernet ekspandert til ytterligere ni europeiske land, og betjener i dag over 1,6 millioner kunder.

«Sponsingen av Team Visma | Lease a Bike støtter vår strategi om å øke Vismas tilstedeværelse i Europa, både i nåværende og nye potensielle markeder. Sykkelsport er en global plattform som gir oss mulighet til å promotere viktigheten av verdier som lagånd og en aktiv livsstil, samtidig som vi bygger stolthet internt og merkevarekjennskap eksternt», legger Hverven til.

Støtter med software

I tillegg til økonomisk støtte, vil Visma fortsette å bidra med programvare som styrker lagets prestasjoner, både på det sportslige og forretningsmessige planet.

«Som et teknologiselskap er vi spesielt stolte av hvordan vi ved hjelp av kunstig intelligens har laget en løsning som har nær doblet teamets nøyaktighet i å beregne ernæringsbehov for syklistene. Dette bidrar til å øke utholdenheten og prestasjonene deres ytterligere”, sier Hverven.

Richard Plugge, som har ledet Team Jumbo-Visma, blir adm. direktør for Team Visma | Lease a Bike.

«Vi er svært fornøyde med å bekrefte vår nye sponsoravtale med Visma og Lease a Bike, to sterke selskaper som vi allerede har et utmerket forhold til. Disse partnerskapene representerer nok et stort skritt fremover, og sikrer at vi har ressursene til å videreutvikle og forbedre laget ytterligere. I fjor beviste vi nok en gang at vi kan vokse og lykkes sammen, og dette er også vårt felles, langsiktige mål», sier Plugge.

Torsdag 21. desember vil Team Visma | Lease a Bike presentere sine ryttere, hovedmål og visuelle identitet for media og partnere på Move Amsterdam.

For mer informasjon, vennligst kontakt:

Lage Bøhren, kommunikasjonsdirektør i Visma, +47 921 57 801.

Foto: Visma CEO Merete Hverven and MD of Team Visma | Lease a Bike Richard Plugge

lage.bohren@visma.com

Om Visma

Visma er en ledende leverandør av skybasert, virksomhetskritisk programvare, med omsetning på 2,06 milliarder euro i 2022, 15,000 ansatte og 1,6 millioner kunder i Europa og Latin-Amerika. Ved å forenkle og automatisere prosesser for bedrifter og organisasjoner av alle størrelser, bidrar vi til å skape et mer effektivt og fremgangsrikt samfunn. Les mer om oss på visma.com.


Informasjonen er sendt gjennom Cision http://news.cision.com/no

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*