Olav Thorstad har takket ja til rollen som konsernsjef for Plantasjen. Plantasjen er Nordens største kjede innen salg av planter, blomster og hage, og eies av det svenske børsnoterte selskapet RATOS. Thorstad har omfattende ledererfaring med dokumenterte resultater fra blant annet Norgesgruppen og de siste ti år som konsernsjef i SATS, hvor han skapte svært gode resultater gjennom fusjoner, konseptutvikling og store omstillinger.

– Det som virkelig motiverer meg med Plantasjen, er det enorme potensialet som finnes, både innenfor dagens modell og utviklingsmuligheter fremover. Selv om bransjen har en god veksttakt, tror jeg den kan utvikles til så mye mer enn den er i dag, blant annet innenfor miljødimensjonen. Og Plantasjen, som Nordens største aktør, har de beste forutsetningene for å ta den ledende rollen her. Men jeg skal passe meg for å mene for mye før jeg får snakket med alle ansatte og høre deres perspektiver på arbeidet som bør gjøres fremover, avslutter Thorstad.

– Vi er veldig glad for at Olav har valgt å takke ja til stillingen som konsernsjef for Plantasjen, sier styreleder i Plantasjen Hilde Britt Mellbye. Vi har investert mye tid i en grundig prosess for å finne rett kandidat som kan utvikle fremtidens Plantasjen, både konseptuelt og ikke minst med hensyn til å bygge den kulturen internt som skal til for å lykkes over tid. Dette forutsetter et sterkt lederskap som vi har funnet med Olav, sier Hilde Britt Mellbye.

Olav vil tiltre rollen senest 1. oktober.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*