Adm.dir. Thomas Astrup i Cramo(Foto: Mynewsdesl)

(Oslo 29. september 2020) Regiondirektør Thomas Astrup, er ansatt som ny administrerende direktør i Cramo. Han tiltrer stillingen 1. november 2020 og overtar etter Bjørn Melheim, som etter åtte år i Cramo begynner i ny stilling i Statsbygg.

– Jeg gleder meg til å gå i gang med å lede Cramo Norge og å bygge videre på det sterke grunnlaget som er skapt de siste årene. Det er et fantastisk lag jeg skal få lov til å lede. Summen av dyktige medarbeidere, en sterk produktportefølje og markedsledende tjenester gjør at vi er godt posisjonert for å utvikle merkevaren og virksomheten ytterligere i årene fremover, sier Thomas Astrup.

Astrup har bred salgs- og ledelseserfaring både fra utleiebransjen og fra andre bransjer. De siste tre årene har Astrup jobbet i ulike lederstillinger i Cramo, nå sist som regiondirektør. Thomas har vært en sterk bidragsyter til selskapets gode utvikling i denne perioden.

– Vi ser frem til å samarbeide tett med Thomas for å fortsette vår satsing på å styrke og vokse vår norske virksomhet, sier Martin Holmgren, CEO for Cramo, Nord-Europa.

For å gjøre lederskiftet så sømløst som mulig går Cramo nå inn i en overleveringsprosess frem til Bjørn Melheim slutter og Thomas Astrup overtar 1. november. Under Melheims ledelse har Cramo styrket sin posisjon og attraktivitet i det norske markedet betydelig, både overfor kunder og medarbeidere. Selskapet har blant annet blitt sertifisert som «Great Place to Work» to ganger. Melheim blir direktør for økonomi- og virksomhetsstyring i Statsbygg.

– Jeg er stolt over at vi i Cramo Norge har levert sterke og konsistente økonomiske resultater, opprettholdt høye ledelsesstandarder og bygget et veldig sterkt team som har styrket selskapets konkurranseposisjon. Det er med vemod jeg slutter, men jeg er trygg på at Thomas vil lede Cramo med stø kurs videre og fortsette den positive utviklingen, sier Bjørn Melheim.

– Jeg vil takke Bjørn Melheim for hans innsats og ledelse som har bidratt til å utvikle et sterkt Cramo Norge som tar markedsandeler og er godt rustet til møte en stadig tøffere konkurranse i markedet. Jeg ønsker ham lykke til med nye utfordringer, sier Holmgren.

For mer informasjon, kontakt:

Thomas Astrup, mobil 932 65 614, epost: thomas.astrup@cramo.com

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*