Advokat Terese Hallen-Hansaas er ny advokat i RSM Advokatfirma.

RSM Advokatfirma fortsetter veksten og utvider ytterligere spesialkompetansen innen skatte- og selskapsrett med ansettelse av advokat Terese Hallén-Hasaas. Hun har siden 2017 ledet og modernisert familiebedriften “Hanske-Hallén” i form av både fysisk butikk og netthandel. Hun har også flere års fartstid fra CMS Kluge blant annet som senioradvokat.

Terese skal jobbe med skatt- og selskapsrett, i hovedsak for privatpersoner og SMB-markedet, herunder familiebedrifter. Tematikk hun vil jobbe med er blant annet skatteplanlegging og restrukturering som ledd i optimalisering, oppkjøp eller generasjonsskifter; klagesaker og tvisteløsning for domstolene, samt gi råd og praktisk bistand ved utarbeidelsen av skattemeldinger. Hun har også med seg bred erfaring med sivilprosess, kontraktsrett og personvern. Hun vil fremdeles beholde en fot i handelsbransjen blant annet som styreleder i Hanske-Hallén AS.

Leder for RSM Advokatfirma og Managing Partner i RSM Norge, Morten H. Christophersen, er strålende fornøyd med ansettelsen:

«I tillegg til solid kompetanse på og erfaring med skatterett og selskapsrett, har Terese verdifull erfaring og innsikt fra å drive egen virksomhet. Gjennom å lede og videreutviklet en familiebedrift, med 200 års historie, har hun erfaring som er nyttig i den rådgivningen vi gir våre kunder hver eneste dag. Både innen handel og netthandel, som er det hun har drevet med, men også for andre familiedrevne virksomheter i kjernen av norsk næringsliv. Dette gjør RSM enda bedre rustet til å oppfylle sitt formål; nemlig å skape tillit og gode kundeopplevelser i en verden i endring.»

Terese gleder seg til å ta fatt på nye utfordringer i RSM Advokatfirma:

«Når jeg nå går inn i advokatrollen igjen, er jeg strålende fornøyd med å få jobbe med det dyktige fagmiljøet i RSM Advokatfirma. Selskapets fokus på å levere tjenester av høy kvalitet til små og mellomstore bedrifter innen skatt, selskapsrett og transaksjoner ligger helt i kjernen av det jeg vil jobbe med fremover. Som hånd i hanske med perfekt størrelse og passform!

Jeg håper at min bakgrunn som forretningsadvokat med praktisk erfaring fra å lede en eierstyrt virksomhet vil bidra til å skape verdi for klientene våre, sammen med mine nye, svært dyktige – og ikke minst hyggelige – kollegaer.»

  • Les mer om RSM Norge her : RSM er det mellomstore revisjonsselskapet, og har som ambisjon å være Norges ledende revisjons- og rådgivningsselskap for kjernen av norsk næringsliv. De har kontorer i Oslo, Vestland, Agder, Rogaland og Trøndelag, med over 300 ansatte. Kjernevirksomheten er revisjonstjenester, og de hjelper også med rådgivning innen advokattjenester, skatt, avgift og transaksjoner. Kundene er i et bredt utvalg av bransjer og omfatter mindre aksjeselskaper, konsern med betydelig størrelse og børsnoterte selskaper – med en solid posisjon blant eierstyrte virksomheter. RSM Norge er en del av RSM-nettverket, med 830 kontorer fordelt på 120 land.

Nordens Nyheter beklager at Accent Aigu mangler i navnet i overskriften.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*