Danske TDC utforer konsernsjef Jon Fredrik Baksaas på det norsiske markeet(Foto:Mobizmag)
Danske TDC utforer konsernsjef Jon Fredrik Baksaas på det norsiske markeet(Foto:Mobizmag)

Totalt 500 000 er hjem og bedrifter i Norge  tilkoblet Gets fiberbaserte nett, og over en million privat- og bedriftskunder får tjenester. Get var det selskapet i Norge med den sterkeste veksten innenfor både bredbånd og tv i 2013. Nå ovetrar det danske telekonsernet TDC Get for 13,8 milliarder kroner og blir en stor utfordrer for Telenor på det nordiske markedet, skriver Nordens Nyheter.

Gets tjenester leveres over ulike fiberteknologier som sikrer kundene enorm kapasitet og muligheter for de beste tjenestene – i dag og i morgen. Gets kunder har tilgang til et av landets raskeste bredbåndsnett, Norges største utvalg av digital-TV kanaler og egen filmbutikk med over 6 000 leiefilmer. Alle Get-kunder kan også se tv-kanaler på nettbrett og smarttelefoner, samt fjernstyre opptak på Get boksene sine med den nye Get apppen.

Mange regionale partnere

I tillegg til eget nett, lever Get også tjenester gjennom 31 regionale partnere fra Hammerfest i Nord til Kristiansand i sør. Dette gjør Get til den største utfordreren til Telenor i Norge, og gjør selskapet til en viktig samfunnsaktør som bidrar til konkurranse i det norske markedet. Get jobber også aktivt i lokalmiljøer og støtter norsk idrett og unge talenter gjennom ulike sponsorater. Gets kunder kan streame tv- kanaler hvor de vil i huset. Etterhvert vil de også kunne se Get-tv på nettbrett og smarttelefoner hvor de vil i Norge. Get er blant de Europeiske selskapene i bransjen med den sterkeste veksten, og har siden 2000 hvert år hatt tosifret prosentvis vekst.

Get er en fiberbasert bredbånds- og innholdsleverandør med 840 motiverte og dyktig medarbeidere. Selskapet er brennende opptatt av å skape de beste kundeopplevelsene i en stadig mer kompleks mediehverdag, og har de siste årene vunnet en rekke «best-i-test» priser for brukervennlighet, innovative produkter og god kundeservice.

Er Danmarks Telenor

TDC i Norge er et resultat av sammenslåingen mellom TDC Norge og Song Networks i 2004. Selskapet inngår i TDC konsernet, som er Danmarks ledende leverandør av telekommunikasjon, med en årlig omsetning på ca 25 milliarder DKK (2013).

TDC i Norge har blitt en betydelig aktør i det norske og nordiske telekommunikasjonsmarkedet. Over eget eid DSL- og fibernettverk tilbyr TDC det samme tjenestespekteret i Norge, Sverige, Danmark og Finland med garanterte servicenivåer, sentral overvåkning og koordinert salg og markedsføring. De viser sin nordiske styrke ved å gi kundene en tett oppfølging og en solid markedsinnsikt ved lokal tilstedeværelse. TDC er den eneste nordiske data- og teleoperatøren som investerer i lokale aksessnett med bredbåndskapasitet. Selskapet har bygget nettverk i og rundt 80 av de største byene i Norden. Aksessnettene er koblet sammen gjennom et langdistansenettverk som utgjør ett av Europas raskeste nett, skriver E 24.

TDC i Norge har i dag 200 ansatte, hovedkontoret ligger i Oslo, med avdelingskontorer i Stavanger, Bergen, Kristiansand, Arendal, Porsgrunn og Mandal, skriver Nordens Nyheter i en analyse.

Konsernsjef Carsten Dilling i danske TDC kjøper Get for 13 milliarder kroner(Foto:TDC)
Konsernsjef Carsten Dilling i danske TDC kjøper Get for 13 milliarder kroner(Foto:TDC)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*