Top employer for åttende året på rad( Foto: Tata/Mynewsdesk)

Tata Consultancy Services sitt vedvarende fokus på å støtte og videreutvikle sine ansatte har igjen sikret selskapet den prestisjefylte «Top Employer» sertifiseringen i Norge. Selskapet får anerkjennelse for sin dedikerte og kontinuerlige investering i talentutvikling. 

Tata Consultancy Services (TCS) har nok en gang fått «Top Employer» sertifisering i Norge av Top Employers Institute. Dette er en annerkjennelse av selskapets profesjonelle talentutvikling og gode arbeidsmiljø med fokus på digital kompetanse og agile løsninger.

– Slike resultater kommer ikke av seg selv, sier Rajan Maheshwari, landssjef for TCS i Norge. Det er helt avgjørende for oss at våre ansatte føler seg sett og verdsatt, og at de får de kompetanseløftene de ønsker og trenger.

Sertifiseringen anerkjenner også TCS sin gode infrastruktur av utviklingsprogrammer og videreopplæringstilbud.

– Under pandemien har god oppfølgning vært helt avgjørende, fortsetter Rajan Maheshwari.

TCS tilrettela for hjemmekontor for mer enn 95 prosent av sine ansatte i løpet av få uker etter det første smitteutbruddet, og har tilbudt støtteordninger, helseinformasjon og råd gjennom hele pandemien. I tillegg har TCS skapt et virtuelt HR-team for å hjelpe ansatte med å holde seg involvert og engasjert, og rullet ut programmer med underholdningstilbud for hjemmeværende skolebarn. Det sistnevnte har vært særlig viktig i en situasjon hvor jobblivet og hjemmelivet raskt fløt inn i hverandre.

Utover dette, har TCS også tatt grep for å sikre gode opplærings- og videreutviklingsløsninger for ansatte gjennom pandemien, blant annet gjennom Grow@TCS opplæringsprogrammet sitt for nyutdannede. Gjennom pandemien har dette programmet blitt omorganisert til digitale og hybride løsninger, for å sikre at det fortsatt kan gjennomføres. Slike initiativer og selskapets omstillingsdyktighet har blitt anerkjent av Top Employers Institute og har bidratt til å sikre TCS sertifiseringen for åttende år på rad.

Top Employers Institute er en global virksomhet som driver med sertifisering av arbeidsplasser. De evaluerer bedriftene basert på arbeidssituasjon, talentutvikling og tilrettelegging på tvers av alle nivåer, kontinuerlige forbedringer og optimaliserte arbeidskraftprosesser. Den årlige kåringen hjelper bedrifter å evaluere og forbedre arbeidsmiljøet sitt ved å sette standarder, basert på blant annet nevnte evalueringskriterier, som bedrifter må tilfredsstille for å komme med på listen.

David Plink, administrerende direktør i Top Employers Institute sier: “Når vi ser tilbake på det krevende året som har vært, som året før det, og hvordan det har påvirket bedrifter over hele verden, ser vi at TCS har fortsatt å prioritere å vedlikeholde fremragende menneskepraksis på arbeidsplassen. De fortsetter å møte utfordringene i den skiftende arbeidsverdenen mens de jobber utrettelig for å ha en positiv innvirkning på arbeidsstyrkens liv. Vi er glade for å feire og applaudere organisasjonene som har blitt sertifisert som Top Employers i sine respektive land i år.”

Rajan Maheshwari sjef for Tata Norway(Foto: Tata/Mynewsdesk

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*