Tata samarbeider med Gjensidige(Foto: Mynewsdesk)
  • TCS skal samarbeide med Gjensidige, et ledende nordisk skadeforsikringsselskap, for å utforske mulighetene for å akselerere automatisering og prosesseffektivitet
  • Avtalen vil omfatte Gjensidiges virksomhet i Norge, Sverige og Danmark

Tata Consultancy Services (TCS), (BSE: 532540, NSE: TCS) en ledende global organisasjon innen IT-tjenester, konsulent- og forretningsløsninger, har signert en avtale med Gjensidige Forsikring ASA, et ledende nordisk forsikringsselskap. Avtalen gjelder for Gjensidiges virksomhet i Norge, Sverige og Danmark. Gjennom denne avtalen skal TCS utnytte sin erfaring med andre ledende forsikringsselskaper globalt, samt støtte Gjensidige med digitalisering, automatisering av prosesser samt sikre kundene brukervennlige tjenester.

Ved hjelp av TCS sin ekspertise skal Gjensidige utforske mulighetene for å øke produktiviteten i løpet av de kommende årene og skape en plattform som gir best mulig kundeopplevelse. Avtalen, som starter i september 2020, understøtter Gjensidiges misjon om å være selskapet som virkelig ivaretar liv, helse og verdier for sine kunder – noe de har etterlevd gjennom sine 200 år i drift.

− Utvikling innen regelverk, økt konkurranse fra nye markedsaktører og teknologiske fremskritt endrer raskt forsikring- og banklandskapet. Gjennom denne avtalen skal Gjensidige og TCS utforske mulighetene for raskere å gjennomføre effektiviseringstiltak og skape en plattform for Gjensidige som gir den beste mulige kundeopplevelsen, sier Rajan Maheshwari, Norgessjef i TCS.

− Jeg er veldig fornøyd med å ha inngått denne avtalen med TCS. Vår forventning er at dette vil akselerere satsingen på automatisering og digitalisering, som er viktige forutsetninger for vår ambisjon om å være det mest kundeorienterte forsikringsselskapet, og for å oppnå våre finansielle mål. Vi vil da kunne frigjøre ytterligere investeringskapasitet for innovasjon og dermed sikre vår konkurranse i fremtiden, sier Helge Leiro Baastad, administrerende direktør i Gjensidige.

TCS støtter noen av de mest vellykkede og innflytelsesrike finansinstitusjonene i løpet av deres digitale transformasjonsreiser og utvikling til Business 4.0 ™ -organisasjoner. Med mer enn fem tiårs erfaring innen sektoren, tilbyr TCS sine kunder ekspert- og førsteklassesråd om forretningsutfordringer, slik at de kan gjenskape prosesser og underliggende systemer og vokse til smidige virksomheter med et riktig tankesett for suksess.

TCS tilbyr forsikringsselskaper over hele verden en omfattende portefølje av digitale transformasjonstjenester – rådgivning og bransjerådgivning, smidig applikasjonsutvikling, transformasjon av kundeløsninger, implementering av digitale kjerneplattformer, endring/redefinering av forretningsmodeller, samt data-, analyse-, automatiserings- og kognitive intelligensløsninger. TCS utnytter IoT, Big Data, Blockchain, maskinlæring og AI for å tilby innovative løsninger som kan videreutvikle og forbedre produkter, prosesser og tjenester.

Om Gjensidige 

Gjensidige er et ledende nordisk skadeforsikringsselskap notert på Oslo Børs. Vi Det har om lag 3.700 medarbeidere og tilbyr skadeforsikring i Norge, Danmark, Sverige og Baltikum. I Norge tilbyr vi også pensjon og sparing. 

Om Tata Consultancy Services Ltd. (TCS)

Som del av Tata-gruppen, Indias største multinasjonale forretningsgruppe, har TCS over 443 000 av verdens beste konsulenter i 46 land. Selskapet inntektsførte USD 22 milliarder for regnskapsåret avsluttet 31. mars, 2020, og er børsnotert på BSE Limited (tidligere Bombay Stock Exchange) og NSE (National Stock Exchange) i India. TCS sin proaktive holdning til klimaendringer og prisvinnende arbeid med samfunn rundt om i verden har gitt dem en plass på topplister innen bærekraft, slik som Dow Jones Sustainability Index (DJSI), MSCI Global Sustainability Index og FTSE4Good Emerging Index. For mer informasjon, se www.tcs.com.

Om TCS Nordic

Konsulentselskapet Tata Consultancy Services har vært tilstede i Norden siden 1991 og har omtrent 15.000 ansatte i Sverige, Finland, Norge, Danmark. I løpet av de siste 11 årene har TCS blitt rangert som den beste leverandøren av IT-konsulenttjenester i Norden av sine kunder. TCS har også blitt kåret til nummer 1 Top Employer i Europa i 2 år på rad av Top Employer Institute. 

Markedsansvarlig i TCS Roland Bägen(Foto: Mynewsdesk)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*