John Sebastian Schmidt Slørdahl( Foto: Talkmore)

(Oslo, 19. august 2020) Mobilselskapet Talkmore blir strømleverandør. Selskapet er dermed landets første, rene mobilselskap som også tilbyr strøm. 

– Målet er å utfordre etablerte aktører i et marked som er uoversiktlig og komplisert, sier Ådne Gabrielsen, leder av Talkmore Strøm.

Talkmore har siden 2004 tilbudt mobilabonnement. Nå satser selskapet i et nytt marked, og skal tilby en enkel og rimelig strømavtale.

– Det norske strømmarkedet kan være vanskelig å forstå, og har blitt kritisert en rekke ganger. Det opereres med ulike og til dels kompliserte prisavtaler. Markedet har godt av konkurranse som sikrer en enklere og mer forståelig strømavtale for kundene. Vår pris tilsvarer det vi kjøper inn strømmen for, i tillegg til en fast månedspris. Dette gjør oss til en av de rimeligste på markedet, med en avtale helt uten skjulte kostnader, sier Gabrielsen.

Vil forandre strømbransjen
– Vi blir strømleverandør fordi vi ønsker å forandre strømbransjen og gjøre den mer kundevennlig. Det er viktig for oss å tilby en avtale som er helt uten ekstrakostnader og skjulte påslag. Det som er gjenkjennelig med Talkmore mobil skal være gjenkjennelig når vi tilbyr strøm, sier Gabrielsen.

Det Telenor-eide selskapet blir dermed landets første, rene mobilselskap som etablerer seg i strømmarkedet.

– For et teknologidrevet selskap i vekst er det naturlig å se etter nye muligheter. Talkmore har siden etableringen gjort det bra på enkle mobilløsninger, til hele landet. Nå utvider vi og vil gjøre tilsvarende på strøm. Vi gleder oss over at selskapet har ambisjoner, og ser frem til å se resultatene av etableringen, sier mobildirektør i Telenor Norge, Ric Brown.

For mer informasjon kontakt gjerne:

Ådne Gabrielsen, leder Talkmore Strøm, 475 10 977, ag@talkmore.no

John Sebastian Schmidt Slørdahl, Administrerende direktør i Talkmore, 97413836, jsss@talkmore.no

Ric Brown, mobildirektør i Telenor Norge, 906 02 190, ric.brown@telenor.com

Talkmore AS tilbyr et bredt utvalg av mobiltjenester til lave priser og høy kvalitet. Siden oppstart i 2004 har vi hatt fokus på å skape de beste mobiltjenestene og vi jobber kontinuerlig for å utvikle oss i takt med markedet, ved å tilby stadig nye tjenester. Vi er om lag 85 medarbeidere inkludert vårt kundesenter, og holder kontor på Løren i Oslo. Les mer om Talkmore på www.talkmore.no

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*