Torhild Barlayp går til Synsam Nordic(Foto: Mynewsdesk)

Synsam Group ønsker Torhild Barlaup velkommen til den nye nordiske rollen som Head of Operational Excellence og Sales Coaching i Synsam Group, samt til rollen som leder for Etablering i den norske organisasjonen Synsam Group Norway.

Torhild Barlaup kommer senest fra MECA/Mekonomen Norge hvor hun har vært landssjef, tidligere var hun administrerende direktør i Meca Norge fra 2012. Før det har Torhild vært administrerende direktør i Snap Drive AS og hatt ledende stillinger innen salg, innkjøp og logistikk. Torhild begynner i Synsam Group høsten 2020.

Torhilds ansvar omfatter både konsernet og den lokale virksomheten Synsam Norge. Rollen som Head of Operational Excellence og Sales Coaching inkluderer et ansvar for å koordinere og effektivisere konsernets prosesser og øke produktiviteten i konsernets ca. 480 butikker. For å oppnå kundemøter i verdensklasse, vil Torhild også jobbe med utviklingen av medarbeiderprosessen sammen med konsernets People & HR avdeling. På nasjonalt nivå vil Torhild også være ansvarlig for etablering av nye butikker i Norge.

I rollen som Operational Excellence og Sales Coaching vil Torhild rapportere til administrerende direktør i Synsam Norge og være en del av den norske Ledergruppen. Hun vil også rapportere til People & HR Director Synsam Group.

– Det er veldig gledelig å ønske Torhild velkommen til Synsam Group. Med sin drivkraft, evne til å se både kundens og den ansattes behov og sin solide erfaring, vil Torhild være et viktig bidrag til Synsams fortsatte reise mot økt kundetilfredshet, vekst og lønnsomhet, sier Konserndirektør Håkan Lundstedt i Synsam Group.

For mer informasjon vennligst kontakt: 

Susanne Westford, People & HR Director, Synsam Group

Tel: +46 (0) 8 619 28 60

Trond A. Gudbrandsen, Administrerende direktør, Synsam Group Norway AS

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*