Fra i dag kan Storebrands bankkunder ta i bruk Apple Pay, som gjør betalinger enkelt og trygt. Med Apple Pay på iPhone, Apple Watch, iPad og Mac, kan kundene gjøre raske og smidige kjøp i butikker, apper og på nettsider.

-Vi er glade og stolte over å kunne tilby Apple Pay til våre kunder. Denne betalingsløsningen vil gjøre hverdagen enklere for mange, sier Wenche Martinussen, konserndirektør personmarked i Storebrand.

Digitale betalingsløsninger er et komplett alternativ til kort og kontanter. Og med Apple Pay som siste tilskudd, blir Storebrand bank helt ledende på utvalget av digitale betalingstjenester i Norge. Storebrand tilbyr nå kundene en rekke populære betalingsløsninger for mobilbetaling, i tillegg til kontaktløs betaling med kreditt- og debetkort.

Sikkerhet og beskyttelse av personlig informasjon er kjernen i Apple Pay. Når du bruker et bankkort med Apple Pay lagres ikke ditt kortnummer – verken på dingsen du benytter eller på Apples servere. I stedet blir et unikt kontonummer for din enhet laget, kryptert og lagret sikkert i et såkalt «Secure element» på enheten. Hver transaksjon autentiseres med et unikt engangspassord.

 Kundene søker stadig etter smarte løsninger, og det er viktig for oss å være ledende i den digitale utviklingen. Våre kunder ønsker å bruke Apple Pay, og kunden er sjefen, sier konserndirektør Martinussen.

Apple Pay er enkelt å sette opp, og brukerne vil fortsatt motta alle bonuser og fordeler som tilbys gjennom kreditt- og debetkort.

Med iPhone og Apple Watch, kan kunder betale med Apple Pay i butikker, restauranter, taxier og mange andre steder. Når Apple Pay benyttes i apper eller i nettleseren Safari, slipper kunden å manuelt fylle ut lange skjemaer, eller gang på gang å skrive inn adresse- og fakturaopplysninger. Hvert kjøp gjennom Apple Pay autentiseres med bare et blikk eller en berøring gjennom Face ID eller Touch ID, eller en enhets passord.

For mer informasjon om Apple Pay, se https://www.apple.com/no/apple-pay/ og https://www.storebrand.no/privat/bank-og-lan/apple-pay

Kontaktperson: Sindre Heyerdahl, pressesjef i Storebrand; sindre.heyerdahl@storebrand.no, telefon 90 16 17 05.

Om Storebrand 

Storebrands ambisjon er å være best på sparing til pensjon. Storebrand har om lag 40 000 bedriftskunder og 1,9 millioner personkunder i Norge og Sverige, med hovedkontor på Lysaker utenfor Oslo. Storebrand forvalter over 729 milliarder kroner og er Norges største private kapitalforvalter. Vi jobber målrettet for å nå visjonen om at Våre kunder anbefaler oss. Storebrand-aksjen (STB) er notert på Oslo Børs.

Besøk oss på www.storebrand.no og følg oss på twitter @Storebrand_no

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*