Kommunikasjonsdirektør Margrethe Assev(t.v.) med Storebrands nye spare- og forbrukerøkonom, Cecilie Tvetenstrand.

Cecilie Tvetenstrand blir Storebrands nye spare- og forbrukerøkonom.

Tvetenstrand kommer fra tilsvarende rolle i Danske Bank, og har bygget en sterk posisjon som talsperson og rådgiver i saker som handler om personlig økonomi, sparing og pensjon.

– Det er viktig for meg å gi råd og tips om hvordan du kan få det beste ut av økonomien din. Jeg har hele tiden vært spesielt opptatt av investering og pensjon – og særlig bærekraftige investeringer. Storebrand deler mange av mine personlige verdier, og jeg er stolt og glad for å bli en del av laget. Jeg gleder meg til å fortsette å formidle gode budskap om økonomi til nordmenn, sier Tvetenstrand.

Tvetenstrand har erfaring med økonomisk rådgivning siden 2011. Før rollen som forbrukerøkonom har hun vært kunderådgiver og investeringsrådgiver i ulike selskaper. Tvetenstrand er autorisert finansiell rådgiver og har et særlig engasjement for pensjon og pensjonssparing.

– Gjennom vår posisjon som en av Nordens største kapitalforvaltere og markedsleder innen tjenestepensjon har vi mye innsikt i og kunnskap om pensjon, sparing og personlig økonomi. Vi ønsker å dele denne kunnskapen med flest mulig. Derfor er det uvurderlig å nå ha en på laget med spisskompetanse på disse temaene, som kan formidle kompliserte saker på en enkel og engasjerende måte. Vi er svært glade for å ha med oss Cecilie, som kjenner fagområdene våre godt, sier kommunikasjonsdirektør i Storebrand, Margrethe Assev.

Tvetenstrand vil tiltre i stillingen 1. april 2021.

Konsernsjef Odd Arild Grefstad i Storebrand ansetter ny forbrukerøkonom(Foto; Storebrand)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*