Stine Fossdal(31) blir Controller i Hedin >Automotive(Foto: Mynewsdesk)

Stine Fossdal (31) er ansatt som Business Controller i Hedin Automotive. Hun arbeider allerede i konsernet, og kommer fra stillingen som team leder regnskap. I tillegg har hun solid erfaring fra EY, en ledende global aktør innen revisjon og rådgivning. Stillingen er nyopprettet i Hedin Automotive, og vil ha en særskilt fokus på etableringen av selskapets nyeste bilmerke, BYTON.

– Vi gleder oss veldig over at Stine takket ja til utfordringen. Hun tilfører viktig  kompetanse som vi vil nyte godt av i den spennende tiden vi går i møte, sier Stig Sæveland, administrerende direktør i Hedin Automotive.

Hedin Automotive ble nylig utpekt som strategisk salg- og servicepartner for den banebrytende nye produsenten av intelligente elbiler, BYTON, i Norge og Sverige. Selskapet eier også Bavaria, Nordens største forhandlere av BMW og MINI, og forhandler Porsche gjennom datterselskapet Hedin Performance Cars. Norges største uavhengige leverandør av reservedeler og tilbehør til BMW, GS Bildeler, inngår også i gruppen.

Stine har en master i regnskap og revisjon fra NHH, og har opparbeidet seg solid erfaring i revisjon fra EY. Stine bor i Sandnes, er samboer og har ett barn. Hun gleder seg til ta fatt på en ny stilling hvor hun gjennom korte og langsiktig analyser vil fokuse på lønnsomhet og forretningsutvikling. Stine vil være en sentral og viktig resurs i etableringen av BYTON i Norge. 

– Det er alltid spennende å få være med på å bygge opp noe. Jeg gleder meg til å være med på å videreutvikle Hedin Automotive, og til å jobbe med det spennende nye bilmerket BYTON. Vi er en bransje i stor utvikling med et stort mulighetsrom. Planene Hedin Automotive har for fremtiden, de gode resultatene, kulturen, etableringen av BYTON og innholdet i stillingen jeg har fått er veldig interessant for meg, sier Stine.

Stine vil fortsatt rapportere til økonomisjef i Hedin Automotive, Anders Danielsen. 

BYTON deler ytterligere detaljer rundt den kommende Europalanseringen, og  bekrefter Hedin Automotive som strategisk salg- og servicepartner i Norge og Sverige. Den banebrytende premium-produsenten av intelligente elbiler planlegger lansering av M-Byte i løpet andre halvdel av 2021.

– BYTON M-Byte har vekket en enorm interesse i Europa. Hele 25 000 av våre 65 000 reservasjoner globalt kommer fra Europa. Samtidig er vi klar over at våre europeiske kunder stiller høye krav til teknologi, kvalitet, sikkerhet og service. Med våre strategiske salg- og servicepartnere og vår kundevennlige infrastruktur for lading, er jeg sikker på at M-Byte vil slå godt an i det europeiske markedet, sier Dr. Daniel Kirchert, konsernsjef i BYTON.

Hedin importerer intelligente el-biler(Foto: Mynewsdesk)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*