CEO Larry Page in Google-mother Alphabet( Foto: Parlo Alto/Tandero)

Google topplederen Lars Bratsberg velger å slutte for ta Europa suksessen Growth Tribe til Norge. Growth Tribe ble startet i 2015 og nå operer nå i syv land. De har kort fortalt teknikker og verktøy for å identifisere og skape vekst i bedrifter. Til nå har over 10.000 mennesker på tvers av 900 bedrifter tatt i bruk Growth Tribes metoder. Lars Bratsberg skriver i en pressemelding at han har vært i Google systemet i 8 år. De fire siste årene som en del av ledergruppa i Greater-China, som innbefatter Kina, Taiwan, Korea og Hong Kong.

Slik bør norske foretak jobbe

“Dette er slik vi jobber i Google. Vi jobber raskt. Vi tester. Vi gjør feil. Vi lærer. Justerer. Tester igjen. Vinner. Det er befriende. Jeg elsker denne måten å jobbe på, så det er naturlig å fortsette med det, nå som jeg slutter i Google, sier Lars Bratsberg, Co-Founder og Growth Leader i Growth Tribe Norge. “Prosessen er ingen “secret sauce”. Det er fortsatt hardt arbeid, bare tilpasset dagens plattformer. Alle nye selskaper i dag jobber slik; Amazon, Facebook, Twitter, AirBnB og SkyScanner. Mange av disse selskapene har vært hos oss de siste årene i tillegg til en lang rekke tradisjonelle selskap som Deloitte, P&G, Unilever, IBM KPN og Vodafone. Jeg gleder meg veldig til å jobbe sammen med tilsvarende norsk baserte bedrifter og bidra til at de skaper en slik kultur og har metodene for å lykkes”, sier Bratsberg og fortsetter: “De globale selskapene nevnt ovenfor jobber mot en ting: Vekst! De bruker helt andre metoder enn tradisjonelle virksomheter. Dette er essensen i hva Growth Tribe nå lærer bedrifter og jeg er stolt av å få lov til å ta dette til Norge”, sier Bratsberg

Etablert i seks land

Growth Tribe er fra før av etablert i 6 land, London, Paris, Amsterdam og alle de andre nordiske landene, så det var på tide at også Norge kom på kartet. “Vi tar vår egen medisin, så vi ser kun på data. Data, ikke magefølelse. Dataene vi samlet på tvers av Europa fortalte oss at hele Norden er ekstremt attraktive markeder. Det er en glede at Lars Bratsberg nå blir en del av Growth Tribe når vi åpner opp det norske markedet.” sier Grunnlegger og CEO, Peter van Sabben Peter van Sabben ble intervjuet av Hegnar TV da han besøkte Norge for noen uker siden. Redaktør Nils Petter Tanderø besøkte nylig Parlo Alto og Silicon Valley uten å få et intervju med Larry Page som er fotografert av N.P. Tanderø.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*