Oslo, 7. februar 2024 – Signicat, den ledende aktøren innen digitale identitetsløsninger, tar et stort steg videre i sin europeiske ekspansjonsstrategi med ansettelsen av Philipp Wegmann som Country Manager for DACH. Wegmann skal lede Signicat opp og fram i det digitale identitetslandskapet i DACH-markedet.

“Jeg er kjempebegeistret over å få bli en del av Signicat som Country Manager for DACH. Som en markedsledende aktør mener jeg at Signicat har et veldig godt utgangspunkt for å spille en viktig rolle i DACH-regionen. Mitt mål er å etablere Signicat som selve “go-to”-tilbydereren av compliant og skalerbare digitale identitetsløsninger for ende-til-ende-bruk – skreddersydd for selskaper i Tyskland og DACH-regionen», bekrefter Philipp Wegmann, Country Manager for DACH i Signicat.

Philipp Wegmann vil spille en avgjørende rolle i å lede og utvide det tyske teamet, med et fokus på å styrke Signicats posisjon som en ledende tilbyder av digital identitet i DACH-markedet. Signicat er godt etablert i det tyske markedet, med en komplett portefølje av løsninger for digital identitet: Fra identitetsverifikasjon til autentisering, elektronisk signering og tillitsorkestrering. Porteføljen er en kombinasjon av strategier og metoder som tradisjonelt har vært brukt i det tyske markedet, samt nye, innovative og compliant egenutviklede metoder. Med sin robuste portefølje av GwG- og eIDAS-compliant løsninger har Signicat stor tro på å klare å utvide kundebasen i Tyskland.

“Vår forpliktelse til å levere fremragende og innovative digitale identitetsløsninger til regulerte bransjer står fjellstøtt. Vi er glade for å kunne ønske Philipp velkommen på laget. Han er en perfekt kandidat til å styrke vår posisjon i Tyskland og å fortsette å levere markedsløedende og compliant digitale identitetsløsninger til DACH-markedet”, sier Thjis Vink, Chief of Continental Europe hos Signicat. “Med hans brede erfaring fra ulike industrier og kulturer, deriblant en solid bakgrunn innen digitale identitetsløsninger, føler vi oss trygge på at han vil spille en nøkkelrolle i å drive vår ekspansjon og styrke vår tilstedeværelse i DACH-regionen», legger han til.

Etter å ha fylt ulike roller hos IDnow, nyligst som Director Partner Management, bringer Philipp Wegmann med seg rik erfaring. Hans varierte bakgrunn innen salg og bedriftsutvikling i selskaper som Truma Geraetetechnik og Panasonic strekker seg over mer enn 15 år.


Om Signicat

Signicat er en nyskapende, paneuropeisk bedrift innen digital identitet med en unik merittliste i verdens mest avanserte markeder for digital identitet. Bedriften ble grunnlagt i 2006 og har som mål å bygge teknologi som skaper tillit mellom mennesker i en digital verden. Signicat sin digital-identitet-plattform implementerer verdens mest omfattende samling av systemer for identitetsverifisering og -autentisering med enkel tilgang gjennom ett enkelt integreringspunkt. Plattformen støtter og dirigerer sømløst gjennom hele identitetsprosessen, fra gjenkjenning til registrering, via innlogging og innhenting av samtykke og til juridisk bindende avtaler mellom bedrifter – og alt har motstått tidens tann. I 2019 ble Signicat oppkjøpt av Nordic Capital, et ledende europeisk private equity-selskap. I dag består Signicat av over 450 engasjerte fagfolk fordelt over 17 europeiske kontorer.

For mer informasjon om Signicat kan du besøke https://www.signicat.com/no/

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*