Cheif People & Operating Officer and Labour Relations Sabine Klein in Norway(Photo: SAP)

Sammen har SAP og Equinor utviklet en ny løsning for logistikkadministrasjon. Den nye løsningen, Beyond Remote Logistic Management (BRLM), vil gi et sammenhengende løp fra leverandør, via forsyningsbase, offshore og tilbake. Med betydelige forbedringer og modernisering i prossesser legger det grunnlag for mere effektive, kooperative og transparente arbeidsprosesser.

«Vi er veldig stolte av å saminnovere og skape en ny løsning med Equinor, en kunde vi med suksess har samarbeidet med i mer enn 25 år. Sammen vil vi etablere neste generasjon av en fremtidssikker løsning for ekstern logistikkadministrasjon. Ved å koble sammen inngående, utgående og returstrømmer, vil vi skape synlighet, redusere avfall og materialtap, sikre uavbrutt forretningsdrift samtidig som vi opprettholder de høyeste nivåer av sikkerhet og effektivitet», sier Trond Røvang, SAP Solution Expert, Digital Supply Chain.

BRLM muliggjør nye energiløsninger

Verden trenger energileverandører som kan levere energi med lavere utslipp. SAP forplikter seg til å adressere klimaendringene. For å drive overgangen til en karbonfattig økonomi inngår aktiviteter som Climate 21 programmet, som tar sikte på å bygge inn analytiske og transaksjonelle evner i forretningsapplikasjonene våre for kjernevirksomhet, for å hjelpe kundene våre med å forstå og minimere karbonavtrykket fra deres produkter og drift.

Å jobbe med programvare eller løsninger som gjør det mulig for våre kunder å få åpenhet rundt egne CO2-utslipp passer godt med SAPs formål om å « bidra til en verden som er effektiv i drift og forbedrer menneskers liv«, sier Gjert Terje Gjersvik, Global Account Director i SAP.

BRLM løsningen gir også en forbedret brukeropplevelse og tilkobling til moderne enheter, for eksempel håndholdte skannere, og er bygget på SAPs intelligente ERP-løsning SAP S / 4HANAs fremtidssikre standardkomponenter, hovedsakelig Transportation Management og Extended Warehouse Management.

“Løsningen kan kobles til både SAP ECC (SAP ERP Central Component) og SAP S / 4HANA samtidig, noe som gir maksimal fleksibilitet og forretningsberedskap i overgangen til SAP S / 4HANA. Det er av interesse for både Equinor og SAP at funksjonalitetene innen BRLM også gjenspeiler relevante industripartnere i Equinor, slik at Equinor i samarbeid med SAP kan lede vei inn i fremtiden for logistikk i bransjen”, sier Merethe Olafsen-Hægland, Senior Client Partner, Oil and Gas i SAP.

Camilla Hjemsaeter 
Communications SAP Norway
telefon: + 47 976 90 505
e-mail camilla.hjemsaeter@sap.com

Om Equinor
Besøk: www.equinor.com

Om SAP
SAPs strategi er å hjelpe alle bedrifter med å drive som en intelligent virksomhet. Som markedsleder innen bedriftsprogramvare hjelper vi bedrifter i alle størrelser og bransjer å drive på sitt beste: 77% av verdens transaksjonsbaserte omsetning går gjennom et SAP-system. Våre teknologier innen maskinlæring, IoT og avanserte analyseteknologier gjør bedrifter om til intelligente virksomheter. SAP gir enkeltpersoner og organisasjoner bedre mulighet til å samarbeide og utnytte driftsinnsikt slik at de holder seg ett skritt foran konkurrentene. Vi forenkler teknologi for bedrifter, slik at de kan ta i bruk vår programvare som de selv ønsker – uten avbrudd. Vårt fullstendige tilbud av applikasjoner og tjenester gjør det mulig for private og offentlige kunder i 25 bransjer å operere lønnsomt, tilpasse kontinuerlig og gjøre en forskjell. Med et globalt nettverk av kunder, partnere, ansatte og tankeledere, bidrar SAP til en verden som er effektiv i drift og forbedrer menneskers liv. For mer informasjon, www.sap.com/norway og www.sap.com.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*