Styreleder Gunnar Bjørkavåg og daglig leder Jan Tore Holen i Conta( Foto: Mynewsdesk)

Rekordvekst i Conta: Vil ta over markedet med Kahoot-sjefen på laget, skriver Mynewsdesk i en pressemelding

På under to år har Conta vokst fra null regnskapskunder til godt over 30 000. Med en stor andel av det norske markedet, utfordrer Ålesundsfirmaet de største i bransjen med Kahoot-sjef Eilert Hanoa og storinvestor Erik Must med på laget. Eilert Hanoa startet sin første bedrift i tenårene, og har alltid hatt et blikk for gode muligheter og investeringer.

— Å få Eilert Hanoa med på laget er for oss en bekreftelse på at vi gjør noe riktig. Med hans kompetanse, vil vi være enda bedre rustet for videre vekst. Nå i 2021 har vi passert 30 000 regnskapskunder med god margin, og vi er langt foran skjema for hvor vi trodde vi skulle være nå, forteller daglig leder i Conta, Jan-Tore Holen.

I tillegg til faktura- og regnskapsprogrammet, eier og driver Conta også oppstartsidene enkeltpersonforetak.no og starte-as.no, signeringstjenesten Signident og timeregistreringssiden Timerabbit.

— Veksten i Conta har vært langt over forventning den siste tiden, og det ser vi også på investorinteressen rundt selskapet, forteller Holen.

Jan-Tore Holen i Conta venter betydelig vekst(Foto: Mynewsdesk)

Flere investorer på laget

Også storinvestor Erik Must har investert i Conta. Erik Must kom på banen i fjor, og har etter den tid økt investeringen ved hver mulighet.

— Vi fulgte Conta og Jan-Tore i en periode før vi i fjor investerte i selskapet. Nå har vi fått muligheten til å kjøpe oss ytterligere opp, og jeg er imponert over veksten og utviklingen til Conta i den perioden vi har vært med, forteller investor Erik Must.

Conta opplever rakettvekst og har fått 10.000 nye betalende abonnenter på bare få måneder, og er dermed på vei til å bli ett av de største regnskapssystemene på markedet målt i antall kunder. Fra før av har Conta det mest brukte fakturasystemet på markedet.

Styreleder Erik Must i Fondsfinans er inne på eiersiden(Foto: Fondsfinans)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*